14 Şubat 2018 Sevgililer Günü Mozarthaus Sanat ve Konser Evi Aşk Şarkıları Konseri

14 Şubat 2018 Sevgililer Günü’nde, Aşk Şarkıları, Mozarthaus Sanat ve Konser Evi’de sahne alıyor. İşte 14 Şubat Sevgililer Günü programına ait tüm ayrıntılar…
14 Şubat 2018 Sevgililer Günü Mozarthaus Sanat ve Konser Evi Aşk Şarkıları Konseri

14 Şubat Sevgililer Günü “ için sayılı bir zaman kaldı. Birçok kişinin kafasında " 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nereye gitsek? ” sorusu bulunuyor. 14 Şubat Sevgililer Günü programları olarak “ Ankara’da “ herhangi bir aktivite yapmak isteyen kişiler " ünlü sanatçıların " konserlerine gidip güzel bir vakit geçirmek istiyor.

Önceki yıllarda olduğu gibi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde etkinlik yapan yerlerden bir tanesi “ Mozarthaus Sanat ve Konser Evi “ olacak. Peki Mozarthaus Sanat ve Konser Evi’ndeki Sevgililer Günü Aşk Şarkıları konseri programının ayrıntıları neler?

" 14 Şubat 2018 Sevgililer Günü " denilince da akıllara yine Mozarthaus Sanat ve Konser Evi geldi. " Aşk Şarkıları “nın 14 Şubat günü sahne alacağı mekanda şimdiden rezervasyon yapılmaya başlandı.

Mozarthaus Sanat ve Konser Evi 14 Şubat Sevgililer Günü Programının Bilgileri

14 Şubat Sevgililer Günü’nde performansı ve sesi ile kendisini dinleyenlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan Aşk Şarkıları, şimdiden konsere gelecekleri heyecanlandırıyor. Aşk Şarkıları 14 Şubat sevgililer gününde çok özel bir repertuarla sizlerle birlikte olacak. Bu özel gecede yüzyılın en güzel aşk şarkılarının yanı sıra, sahnelerden, notalardan tanıdığımız; yangınına hep birlikte tanık olduğumuz sevda öyküleri de var.

Tarih: 14 Şubat 2018 Çarşamba

Saat: 20.00

Yer: Mozarthaus Sanat ve Konser Evi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 - Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Konsere giriş bilet fiyatları ise şöyle;

1. Kategori - 56.50 TL

NOT: Geç gelen izleyiciler yalnızca ilk alkış arasında salona alınır. İlk alkışı kaçıran izleyicilerimiz gösteri arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan gösterilerde izleyici salona alınmaz.nÇocuk etkinlikleri dışında, 8 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur. Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur. Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. Konser salonuna dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır.

Mozarthaus Sanat ve Konser Evi Telefon Numarası ve Adresi

Adres: Çankaya Mahallesi, Nilgün Sk. Bağ Apartmanı D:14/2, 06690 Çankaya/Ankara

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.