14 Şubat 2018 Sevgililer Günü Atlantis AVM Manga Konseri

14 Şubat 2018 Sevgililer Günü’nde, Manga, Atlantis AVM’da sahne alıyor. İşte 14 Şubat Sevgililer Günü programına ait tüm ayrıntılar…
14 Şubat 2018 Sevgililer Günü Atlantis AVM Manga Konseri

14 Şubat Sevgililer Günü “ için sayılı bir zaman kaldı. Birçok kişinin kafasında " 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nereye gitsek? ” sorusu bulunuyor. 14 Şubat Sevgililer Günü programları olarak “ İstanbul’da “ herhangi bir aktivite yapmak isteyen kişiler " ünlü sanatçıların " konserlerine gidip güzel bir vakit geçirmek istiyor.

Önceki yıllarda olduğu gibi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde etkinlik yapan yerlerden bir tanesi “ Atlantis AVM “ olacak. Peki, Atlantis AVM’deki Sevgililer Günü Manga konseri programının ayrıntıları neler?

" 14 Şubat 2018 Sevgililer Günü " denilince da akıllara yine Atlantis AVM geldi. " Manga “in 14 Şubat günü sahne alacağı mekanda şimdiden rezervasyon yapılmaya başlandı.

Atlantis AVM 14 Şubat Sevgililer Günü Programının Bilgileri

14 Şubat Sevgililer Günü’nde performansı ve sesi ile kendisini dinleyenlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan Manga, şimdiden konsere gelecekleri heyecanlandırıyor. Manga 14 Şubat sevgililer gününde çok özel bir repertuarla sizlerle birlikte olacak.

Tarih: 14 Şubat 2018 Çarşamba

Saat: 17.00

Yer: Atlantis AVM

Nereden Alınır: Atlantis AVM

Konsere giriş bilet fiyatları ise şöyle;

Konsere giriş ücretsizdir.

NOT: Atlantis AVM Facebook ve Instagram sayfalarında başlattığı yarışmada Manga’nın en sevdiğin şarkısını yazan 2'şer kişi, toplam 4 kişiye Manga ile tanışma fırsatı sunacaktır. Kazanan talihliler yapılacak çekilişle belirlenecek olup, yarışma 13 Şubat tarihine kadar katılama açıktır.

Atlantis AVM Telefon Numarası ve Adresi

Adres: Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Blv. No:6, 34912 Pendik/İstanbul

Telefon: (0216) 685 10 00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.