Kendall Jenner ile İlgili 10 İlginç Bilgi

Kardashian ailesinin en güzel ismi olan Kendall Jenner hakkında ilginç bilgileri içeriğimizde bir araya getirdik.
Kendall Jenner ile İlgili 10 İlginç Bilgi

Kardashian ailesi kuşkusuz son yıllarda çok fazla konuşulmaktadır. Kim Kardashian ile başlayan furya Kylie Jenner ve Kendall Jenner ile devam etti. Her biri ayrı bir marka haline gelen Kardashian kardeşlerden bir tanesi tarzıyla ve güzelliğiyle aralarından sıyrılıyor. O da Kendall Jenner'dir. Bu içeriğimizde Kendall Jenner hakkında ilginç bilgileri derledik.

İşte Kendall Jenner hakkında bilgiler...

1) 3 Kasım 1995 yılında Los Angeles’ta doğan Kendall henüz bebekken pozlar veriyormuş. Demek ki gelecekteki mesleği daha bebekken belliymiş.

Kendall Jenner Hakkında Bilinmeyenler

2) Kendall Jenner'ın babası Bruce Jenner ve annesi Kris Jenner'dır. Bu çiftin bir diğer kızı da Kylie Jenner'dır. Ünlü ismin anne tarafından Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khole Kardashian ve Rob Kardashian adında 4 üvey kardeşi var. Baba tarafından da 4 üvey kardeşe sahip.

Kendall Jenner Hakkında Bilinmeyenler

3) Ergenlik döneminde akne kabusu yaşayan ünlü isim, öyle ki okula gitmeye bile çekiniyormuş. O dönemlerde büyük özgüven sorunları yaşamış.

Kendall Jenner Hakkında Bilinmeyenler

4) Kendall, modelliğe profesyonel adımını 14 yaşında atmıştır. Nötr bir yüz ifadesine sahip olan güzel isim, ilk yüksek moda podyumuna 2014 yılında çıkmıştır.

Kendall Jenner Hakkında Bilinmeyenler

5) Kendall Jenner daha sonra kariyer basamaklarını emin adımlarla çıktı. Ablası Kim Kardashian’ı ve kardeşi Kylie Jenner'ı adeta ikinci planda bıraktı.

Kendall Jenner Hakkında Bilinmeyenler

6) Kendall Jenner ailede eğlenmeyi çok iyi bilen kişilerden birisidir. Öyle ki ailenin en iyi parti düzenleyeni olarak bile geçmektedir.

Kendall Jenner Hakkında Bilinmeyenler

7) Kendall Jenner’ın çok fazla kullanmadığı ikinci bir adı da var. Nicole adını ona annesi Kris Jenner takmış. Annesinin en yakın arkadaşı olan Nicole Brown cinayete kurban gidince aile Kendall’a ikinci bir isim vererek onun hatırasını yaşatmak istemiş.

Kendall Jenner Hakkında Bilinmeyenler

8) Model olarak sağlıklı beslenme, diyetler ve detoks içeceklerini hiçe sayan Jenner tam bir fast food tutkunu. Özellikle pizza, hamburger ve patates kızartmasına bayılıyor.

Kendall Jenner Hakkında Bilinmeyenler

9) Kendall Jenner ortalamadan bir hayli yüksek olan boyuyla çevresindeki bir çok kişiden daha uzundur. Öyle ki Kardashian kardeşlerin arasında en uzun boylu olanı da kendisidir.

Kendall Jenner Hakkında Bilinmeyenler

10) Jenner ve Kardashian kardeşler arasında en sessiz ve sakin olanı da Kendall'dır. Ayrıca çok iyi sır tutup kimsenin de özel hayatına karışmasını istemezmiş.

Kendall Jenner Hakkında Bilinmeyenler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Paris Hilton Hakkında BilinmeyenlerKim Kardashian Hakkında İlginç Bilgiler
Jennifer Aniston Hakkında Şaşırtıcı GerçeklerJennifer Love Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Kendall Jenner'ın soyadı neden Kardashian değil?

Kendall Jenner, Kim Kardashian'la aynı ebeveyne sahip değildir. Kendall Jenner'in ebeveynleri Kris ve Caitlyn Jenner'dir. Bu yüzden de soyadı Kardashian değildir.

Kim Kardashian ve Kendall Jenner kardeş mi?

Kim Kardashian ve Kendall Jenner'ın aralarında kan bağı yoktur. Ünlü isimler farklı anne ve babalara sahiptirler. Kim Kardashian'ın babası, Kendall Jenner'in annesi evlenince üvey kardeş olmuşlardır.

Kylie mi daha büyük Kendall mı?

Kylie Kristen Jenner 10 Ağustos 1997 tarihinde doğmuştur. Kendall Jenner ise 3 Kasım 1995'de doğmuştur. Dolayısıyla Kendall'ın Kylie'den daha büyük olduğunu söyleyebiliriz.

Kendal kaç kilo?

Oldukça güzel bir fiziğe sahip olan ve herkesin onun formuna girmek istediği Kendall Jenner, 55 ile 59 kilo aralığındadır.

Kendall'ın boyu kaç?

Kendall Jenner'ın boyu ortalamadan oldukça yüksektir. Çoğu kadının boyu 1.60-1.70 arasında iken Kendall'ın boyu ise 1.79'dur.

Kendall Jenner formunu nasıl koruyor?

Çoğu ünlüde olduğu gibi Kendall Jenner'da da estetik bulunmaktadır. Eski fotoğraflarına baktığımızda daha doğal bir görünüme sahip olan Kendall Jenner'ın zaman içerisinde meme slikonu, karından yağ alma operasyonu ve basen bölgesinde kıvrım için yağ enjeksiyonu gibi işlemler geçirmiş olduğunu düşünüyoruz.

Kendall Jenner nasıl kokuyor?

Kendall Jenner parfüm olarak Modern Muse Le Rouge'yi tercih etmektedir. Bu parfüm çiçeksi, vanilya ve baharatla birlikte çok hafif meyvemsi bir koku oluşturmaktadır. Kışın tercih edilmesi gereken bu parfüm sadece beş dakika içerisinde teninizle bütünleşmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum