10 Dk’lık Sessizlik iTunes’da Yok Satıyor

Bugünlerde iTunes’da 10 dakikalık sessizlikten oluşan bir parça yok satıyor. Samir Mezrahi adlı internet kullanıcısının yayınladığı parçanın adı ise “A a a a a Very Good Song”…
10 Dk’lık Sessizlik iTunes’da Yok Satıyor

iPhone çoğu araba teybine bağlandığında şarkıları alfabetik olarak çalmaya başladığı için isteseniz de istemeseniz de dinlemek zorunda kalacağınız bir şarkı olabiliyor.

Sırf bu yüzden A harfiyle başlayan istemediğiniz şarkıları dinlemek zorunda kalmış olabilirsiniz.

Eğer Mezrahi’nin parçasını indirirseniz dinlemek istediğiniz parçaları sıraya koymak için vakit bulabileceksiniz.

Mezrahi’nin taktiği bir günden kısa bir sürede benimsenmiş gibi duruyor. 10 dakikalık sessizlik parçasını duyurduğu tweet 15 bin’den fazla beğenildi.

iphonegif

Parçası da iTunes tablosunda hızla yükseliyor. Şu anda Kendrick Lamar, Kesha, Selena Gomez, The Chainsmokers ve diğer birçok ünlü şarkıcıyı geçerek 67. sıraya yükseldi.

iphonegif

APPLE MÜZİK KULLANANLARA ÜCRETSİZ

Akıllara takılan sorulardan biri Apple’ın şarkıyı iTunes Store’dan kaldırıp kaldırmayacağı. Bir yandan şaka olduğu belli, öte yandan Apple parçanın satışlarından kar ediyor.

iphonegif

Parçanın yükleyicisi de para kazandığı için bu durumdan oldukça memnun. Sonuçta, iyi bir fikir bulduğu için kimseyi suçlayamayız.

iphonegif

Eğer Apple Müzik kullanıcısıysanız aboneliğinizin parçası olarak sessiz şarkıyı kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.