Türkiye’nin En İyi 5 Golf Oteli

Spor ve tatili bir arada geçirmek isteyen için Türkiye’nin en iyi 5 golf otelini sizler için derledik. İşte, ülkemizde yer alan en güzel golf otelleri...
Türkiye’nin En İyi 5 Golf Oteli

Golf tutkunlarının oldukça hoşuna gidecek çok güzel içerikle karşınızdayız. Türkiye'nin en güzel golf sahalarının yer aldığı otelleri bu listede sizler için bir araya getirdik. Antalya içerisinde yer alan Türkiye'nin En İyi 5 Golf Oteli, için aşağıdaki listeye göz atmanız yeterli olacaktır.

İşte, ülkemizin turizm başkenti olan Antalya'daki en iyi golf otelleri...

Sueno Hotels Golf Belek / ANTALYA

sueno hotels golf belek

Antalya Belek’te bulunan Sueno Hotels Golf Belek 12 ay boyunca siz değerli misafirlerini bekliyor. Gerçekleştirilen spor etkinlikleriyle müşterilerine muhteşem bir tatil deneyimi sunan otel güler yüzlü hizmetiyle tam not alıyor.

İçerisinde 3 adet futbol sahası, spa ve havuzlar bulunduran Sueno Hotels Golf Belek’in en büyük farkı ise golf sahasının bulunması. Şampiyona sahası barındıran otel spor ve tatil severlerin vazgeçilmezi oluyor.

150 hektarlık alana kurulu olan golf sahası 36 adet çukur barındırıyor. Pines ve dunes olmak üzere iki saha bulunan alan, her seviyeden golfçüye hitap ediyor.

Otel çocuklarınıza özel etkinlik ve aktivitelerle sıradanlıktan kurtulup lüks ve huzurlu bir tatil geçirmenizi sağlıyor. Çocuklara özel oyun alanları, lunapark, 24 saat açık kreş, aqua park ve daha onlarca farklı hizmetle göz dolduruyor.


Regnum Carya / ANTALYA

Regnum Carya

Golf sahası ve deniz manzarasıyla misafirlerini karşılayan otelde dünya mutfağını usta aşçıların ellerinden yiyebilirsiniz. National Golf Kulübü ve Carya Golf Kulübü bulunan Regnum Carya golfçüleri bekliyor.


Gloria Serenity / ANTALYA

Gloria Serenity

Old, New, Verde Course sahaları bulunan otel en büyük olmasıyla dikkat çekiyor. Spa merkezi, gece kulübü, restoranları ve daha birçok içeriği barındıran otel Türkiye’nin en iyi golf otelleri arasında.


Cornelia Diamond / ANTALYA

Cornelia Diamond

27 delikli Cornelia Golf Club’ı bulunan otel aynı zamanda dünya mutfağıyla da oldukça ilgi çekiyor. Golf sahası ise ünlü golfçü Nick Faldo tarafından tasarlanmış.


Titanic Deluxe / ANTALYA

Titanic Deluxe

Beşgöz nehrinin kenarında bulunan otel üç farklı kombinasyonda 27 delikli bir golf sahasına sahip. Otel 549 odasıyla hizmet vermekte.

NeOldu.com / Tatil

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.