Netflix The Witcher Hakkında Bilgi ve İzleyici Yorumları

The Witcher dizisi 20 Aralık tarihinden itibaren Netflix’te yayınlanmaya başladı. İşte The Witcher Dizisi hakkında bilinmesi gerekenler.
Netflix The Witcher Hakkında Bilgi ve İzleyici Yorumları

The Witcher Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in uzun zamandır merakla beklene dizisi The Witcher sonunda izleyicilerle buluştu. Başrolünde Henry Cavill, Freya Allan ve Anya Chalotra gibi dünyaca ünlü yıldızların rol aldığı bu fantastik dizi 20 Aralık 2019 tarihi itibariyle Netflix’te yayınlanmaya başladı. Andrzej Sapkowski’nin The Witcher isimli kitap serisinden uyarlanan dizide aksiyon ve heyecanı sonuna kadar yaşayacaksınız. En iyi Netflix dizileri arasında yer almayı başaran The Witcher hakkında hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde bu eşsiz yapımla ilgili izleyici yorumları ve detaylı bir incelemeyi sizlere sunuyoruz.


The Witcher İnceleme

1. The Witcher dizisi Netflix Orijinal yapımı olup macera ve fantastik türünde sağlam kurgusuyla dikkat çeken bir dizidir. 60dk’dan oluşan 8 bölümlük 1.sezonu ile Netflix üzerinden yayınlanan The Witcher  daha şimdiden izlenme rekorları kırmaktadır.

netflix


2. Dizinin yönetmen koltuğunda Lauren Schmidt Hissirch oturmaktadır. The Witcher isimli kitap serisinden uyarlanan dizinin başrolünde ise Superman olarak tanıdığımız ünlü oyuncu Henry Cavill rol almaktadır.

netflix


3. Muhteşem senaryo kurgusu ve kaliteli oyunculuğu bir arada sunabilen The Witcher dizisi ütopik dünyada geçen fantastik olayları konu edinmiştir.

netflix


4. Henry Cavill’in hayat verdiği Geralt of Rivia isimli ana karakterin mücadelesinin anlatıldığı dizide Geralt; insanlar, elfler ve cücelerin savaşması sonucu dünyanın yok oluşunu durduracağına inandığı vaat edilen çocuğu bulmaya çalışacaktır.

netflix


5. Sağlam bir savaşçı olan Rivialı Geralt aynı zamanda The Witcher’ın da ta kendisidir. Bu fantastik alemde günlerini canavar avcısı olarak geçiren Geralt ‘ın yolunun güçlü bir büyücü ve genç bir prenses ile kesişmesi bir anda hayatının değişmesine sebep olmaktadır. The Witcher serisinin ayrıca uyarlama oyunu da bulunmaktadır. Oyunseverlerin en çok oynadığı oyunlardan biri olan The Witcher, dizi senaryosunda da izlerini göstermektedir.

netflix


6. Genel olarak bir hayatta kalma mücadelesi göreceğimiz bu dizi de aksiyon ve macerayı sonuna kadar hissedeceksiniz.

netflix


7. Dizinin konu işleyişi sahne geçişleri ve oyuncu performansları beklenenin üzerinde bir performansa sahip olup fantastik türde dizi sevenlerin kesinlikle izlemesi gereken dizilerden biridir.

netflix


8. Kitap uyarlaması olan dizi ve filmler de genel olarak görülen uyumsuzluk sorunu kesinlikle bu dizide yaşanmamış, kitapla uyumlu bir hikaye oluşturulmuştur.

netflix


9. IMDb de 9.0’lık yüksek bir puan alan The Witcher etkileyici kurgusu ve mükemmel sahneleriyle sizlere heyecanlı dakikalar yaşatacaktır.  

netflix


The Witcher Dizisi İzleyici Yorumları

İzleyici 1:

Dizinin kitapla birebir gitmesi beni o kadar mutlu etti ki... Müzikleri, oyuncu performansları, hiç beğenilmeyen "Yennefer"in müthiş bir oyunculuk sergilemesi. Geralt abimizin,sevilen "oyun" karakterini birebir taklit etmesi. Muazzam!


İzleyici 2:

The Witcher'ın ilk birkaç bölümünü izledim ve rahatlıkla söyleyebilirim ki dizi gelmiş geçmiş en iyi uyarlamalardan biri. Zaten fragmanlara bakarak kötü olmayacağını tahmin ediyordum ama beklentimin de üzerinde bir iş olmuş.


İzleyici 3:

Açıkçası benim başlıca şüphem Henry Cavill'den yanaydı çünkü aklıma sürekli Superman'in gelmesini istemiyordum ama adam öyle iyi Geralt of Rivia olmuş ki hiç çekindiğim gibi olmadı, hemen adapte oldum.


İzleyici 4:

İlk dört bölümünü izlemiş biri olarak bu dizi olmuş diyebilirim. Her şeyden önce Henry Cavill muhteşem bir Geralt of Rivia olmuş. Yennefer ve Triss haricindeki diğer oyuncu seçimleri de fena olmamış. Özellikle Ciri ve Jaskier'i de beğendim. Zaten hikâye o kadar güzel ilerliyor ki bir noktadan sonra Yennefer ve Triss'i kimin oynadığını önemsemiyorsunuz.


İzleyici 5:

İlk 4 bölümü itibariyle gayet beğendiğim adaptasyon. Hatta kitaplara olan bağlılığı, okuyucudan bol bol bilgi beklemesiyle tatmin etti. Umarım bozmadan devam eder. Ama bu gidişle yeni sezon beklemek ıstırap olacak.


The Witcher Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

1. Henry Cavill – Geralt of Rivia ( The Witcher)

NEtflix

Ünlü oyuncu Henry Cavill’in canlandırdığı Rivialı Geralt karakteri The Witcher dizisinin başrolü olup canavar avcılığı yapan bir savaşçıdır. Büyük savaşla birlikte gelecek felaketi önlemek amacıyla büyücü ve prensesle yola çıkan Geralt’ın vaat edilen çocuğu bulma macerasını etkileyici oyunculuk performansı ve kendine has yorumuyla Henry Cavill muhteşem bir şekilde canlandırmıştır.


2. Freya Allan – Prenses Ciri

netflix

The Witcher dizisinin gizemli küçük kızı Prenses Ciri rolü, genç yaşına rağmen iyi bir oyunculuk performansı sergileyen Freya Allan tarafından canlandırılmaktadır. Witcher ile yolu kesişen Prenses Ciri önemli sırları ve bildikleriyle diziye heyecan kazandıran bir karakter olmuştur.


3. Anya Chalotra – Yennefer Of Vengerberg

netflix

Genç oyuncu Anya Chalotra’nın can verdiği Yennefer karakteri dizinin büyücüsüdür. Geralt’ın en büyük yardımcılarından biri olan Yennefer rolü için Anya Chalotra’nın seçilmiş olması birçok tepkiler almıştır. Açıkçası şimdilik sade bir oyunculuk performansı yansıtmış olsa da zamanla daha iyisini ortaya koyacaktır.  

Önerilen İçerik: Son Yılların Popüler Dizisi Vis A Vis Hakkında Bilgi ve Yorumlar

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.