Netflix The Last Dance Hakkında Bilgi ve İzleyici Yorumları

Basketbol tarihinin en iyi oyuncularından Michael Jordan’ı ana merkezine alan Netflix’in yeni belgesel dizisi The Last Dance yayınlandı.
Netflix The Last Dance Hakkında Bilgi ve İzleyici Yorumları

The Last Dance Belgesel Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

The Last Dance izlemek isteyenler için dizi hakkında genel bilgileri bu inceleme dizi içeriğimizde bir araya getirdik. İşte NeOldu.com takipçilerine şiddetle önerdiğimiz The Last Dance dizisi hakkında izleyici yorumları ve detaylı bilgiler.


The Last Dance İnceleme

1. Netflix’in yapımcılığında çekilen en dikkat çekici belgesellerin başında gelen The Last Dance Michael Jordan’ın hayatı ile ilgili tüm bilinmeyenleri ve bilinmesi gerekenleri ortaya çıkarıyor.

Netflix


2. Basketbolun en popüler yıllarını yaşadığı 1997-1998 sezonunda yaşanan ve o dönem yayınlanmamış görüntülerle dolu The Last Dance belgeseli sizi 90’lı yıllarda basketbol alemine götürecek.

Netflix


3. Dönemin en iyi takımlarından biri olan Chicago Bulls’un başarı öyküsünü de dizi de görmekteyiz. The Last Dance belgesel dizisinin başrolünde ise Chicago Bulls’un efsane oyuncuları Michael Jordan, Scottie Pippen ve Dennis Rodman yer almıştır.

Netflix


4. Şimdiye kadar hiçbir yerde görmediğiniz maç sonu görüntüleri, sahnenin arkasında yaşananlar, arkadaşlıklar, dostluklar, kavgalar ve takım içinde yaşanan tüm sorunları açıkça ortaya koyan belgesel dizi basketbol severler için bulunmaz bir nimet.

Netflix


5. The Last Dance dizisinde Michael Jordan’ın üniversitesi ve ilk NBA günlerine dair bilgiler ve görüntüler Flashback’lerle verilmektedir. 97-98 sezonuna kadar yaşanan 5 şampiyonluk hem Chicago Bulls takımına hem de Michael Jordan’a altın çağları yaşatırken takım yönetiminde alınan kararlar sonucu yaşanan olumsuzlukları da dizide izliyoruz.

Netflix


6. The Last Dance belgesel dizisi uzun zaman önce hazırlanmaya başlanmış ve bir süredir yayınlanmak için gün sayıyordu. Basketbol dünyasının en keyifli günlerini bizlere sunan bu muhteşem yapımı mutlaka izlemelisiniz.

Netflix


7. Belgeselde Michael Jordan, Scottie Pippen, Steve Kerr, Dennis Rodman ve Phil Jackson gibi Chicago Bulls takımının parçası olan isimlerin yanı sıra Barack Obama, Justin Timberlake ve Carmen Electra gibi birbirinden farklı isimlerin Chicago Bulls takımı hakkındaki görüşlerini aktardığını görüyoruz.

Netflix


8. Dizinin adı ise Chicago Bulls oyuncularının birçoğunun sezon sonunda bitecek olan kontratları ve ilerleyen yaşları sebebiyle Phil Jackson’un sezona verdiği The Last Dance yani “Son Dans” isminden gelmektedir. Bu yüzden olsa gerek ki sezon boyunca kameralar Chicago Bulls takımını hiç yalnız bırakmamış. Uzun zamandır merakla beklenen The Last Dance dizisi kısa sürede en çok izlenen Netflix dizileri arasına girmeyi başaracak gibi görünüyor.

netflix


The Last Dance Belgesel Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

İzleyici 1:

Mükemmel, mükemmel, mükemmel. Nostaljinin verdiği duygu dolu anlar yaşatan, beni çocukluğuma götürüp mutlu eden aynı zamanda hüzünlendiren belgesel serisi. 10 bölümden oluşacak. Yarısındayım ve bu yorumu acayip heyecanla yazıyorum. Basketbol severleri çıldırtır bu seri.


İzleyici 2:

Takım sporları tarihine ölümsüz bir iz bırakmış, kendilerini canlı izlemeyip, yaşamayanlara bile ulaşabilmiş bu takımın başarısının arka planını, soyunma odasını bize gösteren herkese ne kadar teşekkür edilse azdır.


İzleyici 3:

O dönem takımdaki birçok oyuncunun kontratı sezon sonu biteceğinden dolayı Phil Jackson sezon başlamadan önce sezonun adını The Last Dance koymuştur. Belgesel adını buradan alır. Tarihin en iyi takımını ve majestelerini daha iyi tanıyacağız. Merakla bekliyorum.


İzleyici 4:

Jordan’ın egosunu, kazanma hırsını ve bu oyuna bakışını izleyeceğimiz bir yapım olacak belli ki. Bugüne kadar izlediğimiz birçok Michael Jordan belgeselindeki görüntülerden çok çok daha farklı görüntüler sadece ilk iki bölümü izlemiş olmama rağmen görüyoruz.


İzleyici 5:

Muhteşem bir olay. Kesinlikle izlenmesi gereken bir belgesel. The Last Dance sezonunu muhteşem görüntülerle bizlere sunuyor. Dizi gerçekten harika.


İzleyici 6:

Uzun zamandır bugünü bekliyordum. Sonunda geldi ve hemen açıp ilk iki bölümü izledim. Son yıllarda izlediğin en iyi ve en anlamlı belgeseldi. Michael Jordan’ın o efsane sezonu. Takım da müthiş. Mutlaka izleyin derim.


İzleyici 7:

97-98 sezonu Chicago Bulls efsanesi bu dünyaya bir daha böyle bir takım gelmeyecek. Adam her şeyi bile bile yapmışlar resmen zirvede bırakalım demişler ve 5 şampiyonluğun üzerine 98 sezonunda The Last Dance’ı da gerçekleştirip birçoğu basketbolu bırakmış.


İzleyici 8:   

Şimdiye kadar gördüğüm en iyi spor belgeseli olduğuna eminin her yönüyle muhteşem bir dizi olmuş Netflix’e teşekkürler.


İzleyici 9:

Michael Jordan’ın kariyer basamaklarını ve Chicago Bulls’un o inanılmaz başarısını anlatan efsanevi yeni belgesel The Last Dance’i kalbim güm güm çarpa çarpa izledim.


İzleyici 10:

Sonunda geldi gönlümün efendisi. Kobe’yi kaybetmemizin üzerinden sadece birkaç ay geçmişken basketbolun mükemmelliği hakkındaki bu efsanevi belgesel diziyi izlemek benim gibi basketbol tutkunları için anlatılmaz bir duygu.

Önerilen İçerik: Netflix’in Futbol Dizisi The English Game Hakkında Bilinmesi Gerekenler

NeOldu.com  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum