Rusya Gezilecek Yerler

Rusya, dünyanın en geniş araziye sahip ülkesidir. Yaklaşık 145 milyon kişinin yaşadığı tarihi ve turistik açıdan Avrupa'nın ve dünyanın önemli bölgelerinden biri olan Rusya'nın gezilecek görülecek yerlerini yazımızda bulabilirsiniz.
Rusya Gezilecek Yerler

Rusya Hakkında Bilgi

  • Rusya, kapladığı alan bakımından 17.098.242 kilometrekareyle dünyanın en geniş araziye sahip ülkesidir.
  • Topraklarının hemen hemen yarısı ormanlarla kaplı olan Rusya'da 145 milyon civarında nüfus yaşamaktadır.
  • Ülke tarihi ve turistik açıdan gelişmiş şehirleri sayesinde güçlü bir turizm potansiyeline sahiptir.

Yüzlerce müze, katedral, kale, meydan ve doğal alanlara sahip olan Rusya'nın gezilip görülmesi gereken yerlerini sizler için araştırdık. 


Ruya Gezilecek Yerler

  1. Rusya'da gezilecek yerler listesi
  2. Rusya'daki müzeler
  3. Rusya'da yer alan tarihi mekanlar
  4. Rusya'daki turistik noktalar
  5. Rusya otel önerileri
  6. Rusya'da ne yenir?
  7. Rusya'da gece hayatı
  8. Rusya'da ulaşım
  9. Rusya'daki festivaller
  10. Rusya'da bar tavsiyeleri

Ermitaj Müzesi

St. Petersburg merkezinde bulunan önemli bir kültür sanat müzesidir. 1764'te kurulan ve yaklaşık 88 yılın sonra halka açılan kurumun hamisi Çariçe II. Katherina olmuştur. 3 milyona yakın sanat eserinin sergilendiği müze, dünyadaki en geniş çizim sergilerini barındırdığı için bu alanda Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hak kazanmıştır.

ermitaj-muzesi-001.jpg

Çok geniş koleksiyonları barındırmasına rağmen bu eserlerin cüzi bir bölümü sergilenilebiliyor. Özellikle 13. ve 20. yüzyıllar arası heykel, çizim gibi uygulamalı sanat eserleri içeren müze eski Mısır, Asur, Mezopotamya bölgesi kabartmalarına da sahiptir. Ayrıca 19. yüzyıl Yunan tarzına ait eserlerle birlikte yüz binlerce kalıcı eserin sunulduğu kurumda dönem dönem geçici koleksiyonlar da sergilenmektedir.


Moskova Kremlin Sarayı

moskova-kremlin-sarayi.jpg

Rusça'da Kremlin 'kreml' kelimesinden türemiştir. Türkçe'de hisar, şato anlamlarını kapsamaktadır. Yaklaşık 28 hektarlık devasa bir sahaya kurulan Kremlin Sarayı 1482 ve 1495 yılları arasında inşa edilmiştir. Genellikle 'Kremlin' olarak bilinir ve dünyaca meşhurdur. Başkentin en merkezi yerinde, Moskova Nehri kenarında mükemmel bir kompleks görünümündeki yapı aynı zamanda Rusya Devlet Başkanı'nın resmi ikametgahı olarak kullanılmaktadır. Dünyanın en önemli siyasi merkezlerinden biri konumundaki bina Rus mimarisinin eşsiz örneklerindendir ve Moskova'nın simgesi sayılmaktadır. Kremlinler, benzersiz mimarileri, kusursuz boyama tarzları ile özel ve değerli turistik yapılara olarak ünlüdür. Rusya gezi rehberinize başkent Moskova'nın kalbi Kremlin Sarayı'nı eklemeyi unutmayın.


Kızıl Meydan

kizil-meydan-001.jpg

UNESCO Dünya Mirasları Listesi'nde yer alan ve dünyaca ünlü bir meydandır. Başkentin kalbi burada atar ve Kızıl Meydan Moskova'nın tarihi ve turistik noktalarının adeta kesişim noktasında yer alır. Yüzyıllardır önemli hadiselere (miting, infaz ves.) tanıklık etmiştir. 'Kızıl Meydan' çok eski bir alandır ve şu anki ismi 300-350 yıllık bir maziye dayanır. Birçok kilise, heykel, müze gibi turistik mekanla çevrili olan meydan günün her anı yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlıyor. Rusya'nın başkenti Moskova'ya yapacağınız gezilerde Kızıl Meydan'ı es geçmeyin.


Lenin Mozolesi

lenin-mozolesi-001.jpg

Sovyetler Birliği'nin kurucusu olan dünyaca ünlü Rus lider Vladimir İlyiç Lenin'in kabrinin bulunduğu mekandır. Başkent Moskova'nın tarihi meydanı 'Kızıl Meydan'da bulunan 'Lenin Mozolesi' 12 metre yüksekliğe ve 24 metre genişliğe sahiptir. Kırmızı renkli yapı ünlü mimarlar Alexey Shchusev, I. A. Frantsuz ve G. K. Yakovlev tarafından dizayn edilmiştir. Mozolede Lenin ile beraber Josef Stalin, Ilya Zbarsky, Anna Ulyanova, Alexei Ivanovich Abrikosov gibi Rus devlet adamlarının kabirleri bulunmaktadır.

Moskova Gezilecek Yerler


Peterhof Sarayı

peterhof-sarayi-001.jpg

Rusya'nın büyük merkezlerinden St. Petersburg'da bulunan ve kentin değerli simgelerinden biri konumundaki görkemli saraydır. Peterhof Sarayı muhteşem mimarisi ve büyüleyici bahçesi sayesinde bazı kesimlerce Fransa'daki Versay Sarayı'na istinaden 'Rus Versayı' olarak adlandırılmaktadır. Şahane yapı, mükemmel dizayn edilmiş bahçeleri, saraya çıkan merdivenlerin etrafındaki birbirinden güzel heykelleri ve havuzlarıyla her yıl milyonlarca ziyaretçiyi efsunlamaktadır. 1703 yılında kurulan ve şu anda UNESCO Dünya Mirasları Listesi'nde yer alan saray, Rusya gezi rehberinizde muhakkak yer almalıdır.


Aziz Vasil Katedrali

aziz-vasil-katedrali-002.jpg

Kubbeyi andıran çatılarıyla Kızıl Meydan'da dimdik duran bir Rus harikasıdır. 1555 ve 1561 senelerinde inşa edilen manevi yapı Moskova Kremlin Sarayı ile karıştırılıyor. İki yapı da Kızıl Meydan'da bulunuyor. 8 kubbesi bulunan ve şu anda müze olarak faaliyet gösteren eski katedral, Korkunç İvan'ın emri ile oluşturulmuştur. 8 kubbe Rusların Kazan ve Astarhan hanlıklarıyla girdiği savaşlarda aldığı 8 galibiyeti sembolize etmektedir. Önceleri som altın olan ve daha sonra her biri değişik renklerde birer mozaiği andıracak şekilde boyanan kubbelerin en büyüğü 65 metredir. Kilisenin genel yüksekliği ise 48 metredir. Harika yapının mimarları Postnik Yakovlev ve İvan Barma olmuştur. Katedral aynı zamanda Basil Fool for Christ, Peter Petreius, Alexei Komech gibi önemli isimlerin ebedi istirahatgahıdır.


Aziz Isaac Katedrali

aziz-isaac-katedrali.jpg

Aziz Isaac Katedrali, St. Petersburg sınırları içerisinde bulunan dev bir manevi yapıdır. Rusya'nın ve Dünya'nın en büyük Ortodoks bazilikası ve dördüncü büyük katedralidir. Fransız asıllı meşhur mimar Auguste de Montferrand tarafından tasarlanan katedral, 1786-1858 yılları arasında inşa edilmiştir. Genel olarak katedralin mimarisinde Neo-Klasik izler hakimdir. Her yıl yüz binlerce misafirini büyüleyen dini mekan, tam 102 metre yüksekliğe sahiptir. Aziz Isaac Katadrali, Rusya'nın en önemli tarihi ve turistik yerlerinden biri olduğundan kesinlikle ziyaret edilmelidir.


Voskresenia Khristova Kilisesi

voskresenia-khristova-kilisesi-001.jpg

St. Petersburg'da Çar III. Alexander ve Çar II. Nikolay devirlerinde 1883 ve 1907 seneleri içerisinde inşa edilen bir Ortodoks Kilisesidir. Her köşesi ayrı bir mimari harikası olan kilise Griboedov Kanalı'nın hemen yanında bulunması hasebiyle de ilgi çekicidir. Ünlü mimar Alfred Parland tarafından dizayn edilen kutsal yapı, tam 94 metre yüksekliğe sahiptir. Dışı gibi içi de kırmızı renge boyanan kilise, mükemmel mozaik ve betimlemeler içermektedir. Voskresenia Khristova Kilisesi'nin toplam alanı ise 7500 metrekaredir. Her sene yüz binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan manevi mekanı Rusya St. Petersburg seyahatiniz sırasında mutlaka ziyaret edin. 


Rus Devlet Müzesi

rus-devlet-muzesi-001.jpg

St. Petersburg kentinde yer alan müze, 1895 yılından bu yana hizmet veren bir kamu kuruluşudur. Rusların değerli sanat ürünleri ve hayatlarına dair en değerli koleksiyonlara ev sahipliği yapan müzenin ana merkezi Mihail Sarayı'dır. Geniş resim ve heykel koleksiyonlarıyla meşhurlaşan müzede etnografya bölümü de yer alıyor. 11. asırdan modern yüzyıla kadar Rus eserlerinin sergilendiği müze, her yıl yüz binlerce sanat dostu tarafından ziyaret edilmektedir. Rusya seyahatinize St. Petersburg'da bulunan Rus Devlet Müzesi'ni de ekleyin.


Peter ve Paul Kalesi

peter-ve-paul-kalesi-.jpg

1706 ve 1740 yılları arasında inşa edilerek açılan kale, Rusya St. Petersburg'un tarihi ve turistik yerlerindendir. Genel olarak İtalyan mimar Domenico Trezzini tarafından tasarlanan kalede diğer mimarlar Nikolay Lvov ve David Grimm'in de katkıları olmuştur. Peter ve Paul Kalesi'nin inşasında çoğunlukla taş kullanılmıştır. Yapı kent garnizonuna bir üs olması amacıyla kurulmuştur. Daha sonra yüksek rütbeli ve siyasi mahkumların yattığı hapishane olarak hizmet vermiştir. 20. yüzyılda da hapishane şeklinde kullanılan kale şu anda I. Alexander başta olmak üzere birçok önemli ismin sonsuzluğa uğurlandığı mekandır.


Mamayev Kurgan

mamayev-kurgan.jpg

Volgograd sınırları içerisinde şehrin en hakim tepelerinden birine kurulan savaş anıtıdır. II. Dünya Savaşı'nın en kanlı cephelerinden birine sahne olan bölgede ölenler için 1967 yılında inşa edilmiştir. Şehrin en turistik mekanı konumundadır ve Volgograd'la özdeşleşmiştir. Mamayev Kurgan'ın olduğu bölge Rusya yakın tarihi açısından da çok önemlidir. II. Dünya Savaşı yıllarında Nazi Almanyası tarafından ele geçirilen bölgelerden biridir. 


Alexander Bahçeleri

alexander-bahceleri.jpg

Başkent Moskova'da bulunan Alexander Bahçeleri ülkenin ilk kentsel parklarından biridir. Kremlin Duvarı boyunca uzanan park, üç ayrı bahçeden oluşmaktadır. 1819 ve 1823 yılları arasında kurulan bahçe, Moskovalıların en çok tercih ettiği dinlenme alanlarının başında geliyor. Peyzajı harika yapılan park rengarenk çiçekler, heykeller ve havuzlarla doludur. Rusya Moskova'nın gezilecek yerleri içerisinde değerlendirilebilecek alanlardan biridir. 


Arbat

arbat.jpgMoskova'nın batısında bulunan popüler caddelerden olan bu cadde 1930'larda Stalin'in merkeze yakın olan eski binaları yaktırmasıyla ortaya çıkmış ve tamamen trafiğe kapalı yaya yoludur. Aslında iki tane görebileceğiniz 2 tane arbat vardır. Biri Yeni Arbat olarak bilinir ki burası Sovyetler Birliği zamanında yapılmış ve çok işlek bir araç trafiğine sahip bir caddedir. Diğeri ise Eski Arbat olarak bilinir. Burası için bizim İstiklal Caddesi diyebilirz. Sadece 1 kilometre uzunluğunda olan bu cadde, İstiklal caddesine göre oldukça sakindir.


Moskova’da Nerede Kalınır - Otel Tavsiyeleri

Kremlin, Kızıl Meydan ve St Basil Katedrali gibi büyük turistik merkezlere yakın olmak isteyen gezginler için Petrovsky Parkına ve gösterişli Petrovsky Sarayına yakın olan Begovoy bölgesinde kalmak daha uygun olabilir. Bu arada kalabalık Tverskaya, kültürel cazibesi, gece hayatı ve lüks alış veriş merkezleri ile bilinmektedir. Ayrıca farklı özelliklere sahip tiyatrolarıyla, Moskova Modern Sanatlar Müzesi ve muhteşem Tverskoi Bulvarı da bu bölgede bulunmaktadır. Bu bölgenin biraz dışında olan Paveletskaya bölgesi biraz daha cebinize uygundur. Bu bölgede bir çok indirimli otel bulabilir ve ayrıca merkezi turistik alanlara ve Domodedovo havaalanına hızlı ulaşım sağlayabilirsiniz.

rusya-009.jpg


Cosmos Hotel Moscow

Sergi merkezinin karşısındaki caddede yükselen, titreşen tüm neon ışığında bu monumental büyüklükteki Sovyet devini kaçırmak zor. Çarpıcı görünümüne ve casino tarzı lobiye rağmen, Cosmos fiyat ve yer verilen makul bir seçenek hala. Odalar temiz, temel ve zararsızdır. Otel 1777 odaya sahiptir. Bu, ağır hizmet tipi bir tur grubu sıcak nokta olup, odaların biraz yıpranmış görünebileceği anlamına gelir. Ünlü Ostankino kulesi manzaralı bir oda isteyin.

cosmos-hotel-moscow.jpg

Adres: Pr. Mira 150 

Telefon: (+7) 495 234 10 00


Azimut Hotel Moscow

Moskova'nın sıradan tekliflerinden çok daha fazla stil ve canlıya sahip orta ölçekli bir seçenek. Zeki eski endüstriyel “çatı” tasarımı, 19. yüzyıldan kalma fabrika binasının tonozlu tavanlar, tuğla duvarlar ve hip aydınlatma ve modern minimalist şıklığa sahip dökme demir sütunlar gibi tarihi detaylarını mükemmel bir şekilde bir araya getirmektedir. Odalar büyüklüktedir, ancak hepsi akıllıca alan kullanımı ve şık gadget'lar ve süper yağmur duşlarının bolluğu için dikkat çekicidir. Çok sayıda tramvay, doğrudan on dakika yürüme mesafesindeki metro istasyonuna doğru ilerlemektedir.

azimut-hotel-moscow-001.jpg

Adres: Varshavskoye Hwy, 9, Moskva, Rusya, 117105

Telefon: +7 495 987-22-22


Marriott Moscow Royal Aurora

Marriott Royal Aurora'nın incelik arayanlar için bir tane olduğunu gösteriyor. Çalışanların güzel hizmeti, otelin büyük yatak ve kaliteli mobilyalarla döşenmiş klasik tarzda odalarla birlikte geliyor. İyi eğitimli özenli otel ekibi, konuklarını odalarına (eldeki şampanya)  Executive olanakları arasında özel toplantı salonları ve salonlar bulunmaktadır.

marriott-moscow-royal-aurora-001.jpg

Adres: Petrovka St-Bld 11, Moscow, Rusya, 107031

Telefon: +7 495 937-10-00


Lotte Hotel St. Petersburg

Lotte Hotel St. Petersburg, 1851 yılında inşa edilmiş tarihi bir konakta yer alan lüks bir oteldir. Lotte, adını Goethe'nin “The Young of Young Werther” ın başyapıtı olan “Charlotte” un kahramanlarından almıştır. Otelde 150 oda ve modern Japon mutfağı restoranı Megumi, ziyafet salonları ve dünyaca ünlü Mandara Spa gibi çeşitli restoranlar bulunmaktadır.lotte-hotel.jpg

Adres: Per. Antonenko 2 , City Centre-1

Telefon: (+7) 812 336 10 00


Belmond Grand Hotel Europe

Mikhailovskaya Caddesi'nin tam uzunluğunu işgal eden bu görkemli tarihi otel, alt kattaki bardaki 60 cm şiltelere ve pelüş ilahi oda aksesuarlarına kadar uzanan özgün ve geniş banyolara kadar uzanan orijinal sanata sahiptir. St. Petersburg'un kalbine sevgili şahsiyetler, yerler ve kurumlar etrafında temalı süitler son derece detaylı bir şekilde tasarlanmıştır.

belmond-grand-hotel-europe.jpg

Adres: Nevsky prospekt, Mikhailovskaya Ulitsa, 1/7, Saint Petersburg, Rusya, 191186

Telefon: +7 812 329-60-00


Shalyapin Palace Hotel

Kazan'da ikamet eden 20. yüzyılın başlarında düzenlenen opera sanatçısı ismini taşıyan Shalyapin (Şalyapin), tarihi bir kilisenin yanındaki Kazan'ın ana alışveriş ve eğlence sokağında bulunan bir avluda ideal bir konuma sahiptir. Orijinal bina, konferans tesisleri, fitness merkezi, aydınlık bir iç avlu ve hatta bir yüzme havuzu dahil etmek üzere yakın zamanda yenilenmiştir. Odalar klasik olarak düşünülmüş ve Fin de Siecle'den esinlenmiştir ve otelin piyano barı temayı sürdürmektedir.

shalyapin-palace-hotel-001.jpg

Adres: Universitetskaya ul. 7

Telefon: (+7) 843 231 10 00


Hyatt Regency Sochi

Sochi'deki en prestijli adreslerden birinde yer alan Beachside Promenade Hyatt Regency Sochi, Rus Rivierası olarak da bilinen Sochi'nin birçok cazibesini keşfetmek isteyen ziyaretçiler için mükemmel bir konuma sahiptir.

hyatt-regency-sochi.jpg

Adres: Ul. Ordzhonikidze 17 , City centre

Telefon: (+7) 862 227 12 34


Courtyard by Marriott Nizhny Novgorod City Center

Courtyard by Marriott Nizhny Novgorod City Center, ismi kadar uzun kalmak isteyeceğiniz bu otel, Rus tüccarlarının dünyaca ünlü şehirlerine ait olan Rusya'nın en eski ve en büyük kentlerinden birinin kalbinde yer almaktadır. Şehrin en ünlü cazibe merkezlerine ve turistik yerlerine yürüme mesafesindeki otel birinci sınıf konumu ile misafirlerimiz bizimle kaldıkları süre boyunca sıkılmayacaklardır. İster iş ister eğlence için seyahat ediyor olun, lüks odalarda lüks nevresimler, doğal ışık alan büyük pencereler ve mini buzdolaplarıyla donatılmış zarif Deluxe odalara kadar geniş odalarından çok şekilde etkileneceksiniz.

courtyard-by-marriott-nizhny-novgorod-city-center.jpg

Adres: Street 46, Ulitsa Il'inskaya, Nizhnij Novgorod, Nizhegorodskaya oblast', Rusya, 603109

Telefon: +7 831 200-99-00


Park Inn Veliky Novgorod

Novgorod’un tek dört yıldızlı oteli, Park Inn markası tarafından işletiliyor ve geri kalanı üzerinde kesin bir adım. 225 odaya sahiptir. Odalar geniştir, personel profesyonel Park Inn standardını karşılar ve bodrum katındaki Beer restoran, bu uykulu kasabada yemek yiyebileceğiniz tek iyi yerlerden biridir ve ayrıca bir 'sanat gece kulübü' bulunmaktadır. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, Rus banyosu, Türk hamamı, Fin ve bitkisel saunalar içeren büyük SPA bölgesinin keyfini çıkarabilirsiniz.

park-inn-veliky-novgorod.jpg

Adres: Studencheskaya ul. 2

Telefon: (+7) 816 294 09 10


Rusya'da Nerede Ne Yenir - Restoran Tavsiyeleri

Ruslar dışarı çıkmaktan hoşlanırlar, bu yüzden çoğu restoran hızlı bir şekilde dolduruyor. Bir masa aldığınızdan emin olmak için önceden rezervasyon yaptırdığınızdan emin olun. Akşamın ilerleyen saatlerinde birçok restoranın barlara ve kulüplere dönüştüğünü unutmayın, bu yüzden biraz huzur ve sessizlik istiyorsanız erken rezervasyon yaptırın.


WOK Style - Çin Çorbası

Bu restoranın ana fikri modern ve rahat Batı tarzı bir atmosferde Çin mutfak bolluğu oluşturulmasıdır. Burada odak noktası, rafine ve laconic iç mekanın yanı sıra sunulan çeşitli yiyecek ve içeceklerin kalitesi ve çeşitliliğidir. Burada ana hitlerden biri, tabiki, iyi bilinen Çin yemeği.

vork-style.jpg

Bu yemekle henüz tanışmayanlar için, sıcak bir pot, yemek masasında bir çorba stoku kaynatma kabı ile hazırlanan çeşitli Doğu Asya yiyecekleri ve malzemeleri içeren bir Çin çorbasıdır.

cin-corbasi.jpgAdres: Leningradsky Ave, 77 корпус 2, Moskva, Rusya, 125057

Telefon: +7 499 158-89-99


Farsh Restoran - Burger

Et sevgilisinin zinciri Farsh, Natalya Belonogova'nın tasarımı, Miratorg eti, marka şefi Kamel Benmamar'ın vizyonu ve Arkady Novikov'un bireysel konseptinden oluşuyor. Burgerler için tüm malzemeler süper taze ve Farsh mutfağında hazırlanır, altın standartlarına

göre pişirilen çörekler gibi.

fars-restoran.jpg

Farsh, burgerlerle sınırlı değil. Salatalar, tavuk kanatları, kaburgalar, ev yapımı turtalar ve hatta çörekler var!

fars-restoran-burger.jpg

Adres:  Moscow, Rusya, 119034

Telefon: +7 495 937-88-48


Chaihona No.1 - Makarna

Hoş ve taze, bu işlemeli duvar asmalarıyla çevrili, rahat küçük bir plaj kulübesi. Alt kattaki kanepelerde ya da üst kattaki asma kattaki arka planda longe müzik çalan güçlü ses sistemi ile uzanmanız için mükemmeldir.

chaihona-resmi.jpg

Süzme peynir ve taze tangy otlar ile baharatlı marine tavuk ve sulguni peynir ile kıvrımlı ekmek vardır.

no1-makarna.jpg

AdresOlimpiyskaya Derevnya,1/1, Moskova 119602, Rusya

Telefon :+7 495 234-02-33


Turandot - Şarap

Enfes şaraplar, muhteşem Pan-Asya mutfağı, canlı klasik müzik, el yapımı mobilyalar ve şömine, burayı şirketini etkilemek isteyen ya da isteyen herkes için bir yer haline getiriyor. Servis son derece iyi ve profesyonel.

tradnot-restorant.jpg

Daha büyük ana oda yüksek tavanlıdır ve ayrı masaların rezerve edilebileceği kemerler ile çevrilidir. Turandot'un ekibi dünyaca ünlü şef Chung Wai Chong'ın rehberliğinde çalışıyor.

trandot-sarabi.jpg

Adres: Tverskoy Boulevard, 26, стр.3, Moskova, Rusya, 125009

Telefon: +7 495 739-00-11


Rusya'da Gece Hayatı

Rusya'ya gidince geceler bizim dediğinizi duyar gibiyiz ve bu yüzden sizler için gece çıkabileceğiniz yerleri araştırdık ve derledik.


Coyote Ugly

Oyunculu bar personeli, canlı müzik ve gece dansı ile ünlüdür. Bu arada, burada dans etmek için bolca alan bulacaksınız: özellikle dans için yapılmış büyük bir bar standı, Ugly Coyote'nin gurur ve sevinci. DJ'ler, zahmetsizce eğebileceğiniz ve dans edebileceğiniz pop ve rock müziğini yayıyor. Dişi coyotes baa'ya çıkıp desteğinizi alkış biçiminde istemek ve dans yeteneklerini göstermek. Hatta onlara katılabilirsiniz! Coyote Ugly eski arkadaşlarla parti yapmak ya da yenilerini yapmak için mükemmel bir yerdir.

coyote-ugly.jpg

Adres: Stoleshnikov per. 8     

Telefon: (+7) 495 995 71 50


Bar Strelka

Strelka Tasarım Enstitüsüne bağlı olan bar, ilk açıldığı günden bu yana kot pantolon ve takımlarda normal halkın biraz daha kapsayıcılığını oluşturuyordu, ama yine de giriş sırasının, kıyafetinizin kalçasının size gelmeden önce ne kadar kalça çektiğini anladığını belirtti. Müzik, popüler DJ'lerden oluşan bir ev / salon / elektro karışımıdır ve tasarım, estetik açıdan da konforludur. Küçük dans pisti hafta sonu ve DJ'lere bağlı olarak doldurur veya tamamen boşalır. Yaz aylarında, nehrin ve Mesih'in Kurtarıcı Katedrali'nin inanılmaz manzarasını sunan keyifli çatı terası, gece veya gündüz herhangi bir saatinde görülecek ve görülecek yerdir. Bir kenara ayrılmak, bir içki ve lezzetli nibbles bir tabak ile dinlenmek için hoş bir yerdir.

bar-strelka.jpg

Adres: Red October Chocolate Factory, Bersenevskaya nab.14, bldg.5 

Telefon: (+7) 495 771 74 16


City Pub Crawl St. Petersburg

Petersburg, Rus Bar Başkenti olarak bilinir. Şehir Pub Crawl  bar turuna katılarak, gezi, parti ve tematik maceraya katılarak bunu emin yapabilirsiniz. Her birinde özel görevleri olan dört saat ve dört farklı yere sahip olacaksınız. St. Petersburg'daki Pub rotası şehir merkezinden geçiyor ve her noktasında kendine özgü özellikleri ve kendine özgü içecekleri olan yeni bir yer.

city-pub-crawl-st.-petersburg.jpg

Adres: Nevsky pr. 71 , City Centre-1

Telefon: (+7) 951 688 46 64


Önerilen İçerik; Rusya Hakkında Şaşırtıcı Bilgiler!

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum