Netflix'in Kahraman Dizisi Punisher Hakkında İnceleme

Son yıllarda yeni neslin ilgisini çekebilecek düzeyde oluşturulan epik yapımların izlenmesinin fazla olmasıyla karşımıza bir sürü yeni yapım çıkıyor. Punisher adlı Netflix yapımlı dizi ise bunlardan sadece bir tanesi. Bizde sizler için Punisher adlı dizin
Netflix'in Kahraman Dizisi Punisher Hakkında İnceleme

Netflix Dizisi Punisher Hakkında Bilinmesi Gerekenler

NeOldu.com okurları için Netflix’in en popüler dizilerinden bir tanesi olan The Punisher adlı dizinin oyuncu kadrosunu, konusunu, izleyici yorumlarını ve incelemesini sizler için içerik haline getirdik. İşte Detaylar.


1. 17 Kasım 2017 de yayınlanmaya başlayan Netflix’in kahramanlık ağırlıklı dizisi Punisher 2 sezon 26 bölümden oluşuyor. Bir sezonu 13 bölüm olan dizinin ortalama süresi 55 dakika.

Punisher


2. Bir deniz piyadesi olan Frank Castle (Jon Bernthal) karısının ve çocuklarının ölümünden sorumlu intikam almaya yemin ederek farkında olmadan büyük bir adım atmış olur. Karısı ve çocuklarının intikamının çok daha derinlere inmesi sebebiyle New York’un yeraltı dünyasının içine giren Frank Castle (Jon Bernthal) büyük bir kompluyu açığa çıkarır.

Punisher1


3. Karısı ve çocuklarının intikamını aldıktan sonra artık bütün şehirde ‘’The Punisher’’ olarak tanınmaya başlayan kahramanımız sadece bu işle kalmayıp tüm şehir için adaleti getirmek için hareket eder. Bizde bu dizide ana karakterimizin başından geçen olayları izliyoruz.

Punisher2


4. Dizi Jim Chory (Marvel’s Daredevil, Marvel’s Luke Cage, Marvel’s Jessica Jones), Steve Lightfoot (Hannibal) ve Marvel’in televizyon birim başkanı Jeph Loeb yardımcı yapımcılığını üstlenmesiyle çıkarıldı.

Punisher3


5. Dizinin oyuncu kadrosu şu şekilde; Jon Bernthal (Frank Castle), Amber Rose Revah (Dinah Madani), Ben Barnes (Billy Russo), Jason R. Moore (Curtis Hoyle), Ebon Moss-Bachrach (David Liberman), Floriana Lima (Krista Dumont), Josh Stewart (John Pilgrim), Giorgia Whigham (Amy Bendix), Jaime Ray Newman (Sarah Lieberman), Kobi Frumer (Zach Lieberman), Paul Schulze (William Rawlins), Michael Nathanson (Sam Stein), Royce Jonhson (Det. Sgt. Brett Mahoney), Tony Plana (Rafael Hernandez), Ripley Sobo (Leo Lieberman), Daniel Webber (Lewis Walcott) ve Kelli Barret (Maria Castle)

Punisher4


6. 19 Ekim 2017 yılında Netflix tarafından yayınlanan fragmanın 4.000.000 kişinin izlemesiyle büyük ilgi toplayan yapım IMDB’de Top 10 sıralamasında ilk 5’te yer alıyor, IMDB’de 176.741 kişinin verdiği oy ile 8.5 puan alan diziyi izlemediyseniz kesinlikle izlemelisiniz.

Punisher5


7. Bilinenin aksine The Punisher ilk kez Şubat 1974 yılında The Amazing Spider-Man çizgi romanında #129. Sayfada görüntülendi. Öldürme tutkusu sebebiyle hep ikinci planda kalacak bir figür olacakken büyük ilgi toplaması sayesinde Marvel evreninde büyük bir alana yayılarak ana karakter olmayı başardı.

Punisher6


Netflix Dizisi The Punisher İzleyici Yorumları

? 1. ilk 3 bölüm harika ve kurgu gayet güzel. Hikaye ilginç bir halde şekilleniyor.
2. sonraki bölümlerde senaristlerin açıkça tembelleştiğini görüyoruz. İnce detaylar yerlerini plot Hole'lara bırakıyor, bölümler beklemediğim şekilde ilerlerken bir anda hikayeyi klişeler doldurmaya başlıyor.


? Tam işsiz dönemimde çıkan gönlümün efendisi. Çizgi romanlarını okuduk, oyunlarını oynadık, filmini izledik bir dizisi kalmıştı. İyi ki Netflix yaptı gerçekten harika olmuş. Karakterler çok güzel oturmuş, müziklere yorum yok zaten. Tek sıkıntı şu ki, asosyal ***** teki olduğum için tüm sezonu bir günde izledim, nasıl bekleyeceğimi hiç bilmiyorum :(


? 2. sezon onayını almış şahane dizi. Eksikleri çok mu? evet. Ama iyi dostlar. Zaman öldürmelik dizi olmanın üstünde.
Frank'in ağır darbelere rağmen anında durumdan yırtması aksiyon içerisinde gelip geçici şeyler. Süper kahraman hikayeleri böyle işte. Yapacak bir şey yok. Narin Tony Stark bile onca darbeye rağmen her haltı hasarsız atlatıyor ama Frank'in muazzam iyileşme gücüne mi takılıyorsunuz. Yapmayın, etmeyin.


? Valla çok nefis olmuş dizi ağız tadıyla şöyle güzel bir aksiyonlu vurdulu kırdılı deşmeli bir dizi izleyemiyorduk.
İzlememiş olanlara şöyle bir şey söyleyeyim eğer John Wick filmlerini sevdiyseniz bunu da seversiniz.


? Marvel dizileri arasında en tuttuğum dizilerden olmayı başarmıştır. Daredevil' da gördükten sonra zaten dizisinin çekilmesini istemiştim içimden. Böyle bir karakteri harcamak olmazdı. Abimiz de rolün hakkını veriyor. Marvel dizileri arasında da en berbat olanı Iron Fist. Onu neden bu kadar kötü yaptılar onu da anlamadım. Diziler birbiri ile bağlantılı olduğundan da o saçma diziyi mecburen izliyoruz.


? 13 bölüm aktı gitti... defalarca izlediğim ilk film The Punisher, sonrasındagelen The Punisher War Zone, oynadığım oyun... bu dizide her birinden izler gördüm. Frank Castle’yi gördüğüm her an geçmiş günler gözümün önünden geçti. Dizi olduğunu hala kabullenememiş olduğumdan sanırım, dizi yerine film yazıp tekrar düzeltiyorum her seferinde. Benim için 13 saatlik bir filmdi. Bildiğim bütün karakterleri senaryoya o kadar güzel uyarlamışlar ki, hayran olmamak elde değil. 


? Kafamı dinlememe yardım eden güzel dizi. Frank kötülerin ağzına yüzüne sıçtıkça rahatladım. Oh be dedim. Jon Bernthal sana arıza, birden tepesinin tası atıp olay çıkartan adam tarzı karakterler çok yakışıyor reyiz. Bundan sonra her projende en az 15 kemik kırıp 5 kurşun sıkmazsan bozuşuruz. Kafamı dinledim dedim ya. Müzikler de buna yardımcı oldu. Ne kadar çatışma, kavga gürültü, bomba olsa da seyirciyi yormadan arada dramları kullanarak gayet güzel işlemişler hikayeyi. 


? Netflix’in önceki yapımı olan Daredevil’i büyük bir keyifle izlemiştim. The Punisher’ı da gerek iş gerek dersler sebebiyle ancak bitirebildim. İlk 3-4 bölüm alışma bölümleri niteliğinde olsa da son 5-6 bölümü soluksuz izledim diyebilirim. Jon Bernthal adeta Punisher olmak için doğmuş desem yalan olmaz; tipi ve mimikleriyle Frank Castle karakterini bize dibine kadar hissettiriyor. Oyunculuk olarak da diyecek bir şey bulamıyorum, adam aşmış şekilde oynuyor. Diğer oyunculardan Billy Russo’yu -ileride Jigsaw’a dönüşecek- oynayan ben Barnes da Bernthal gibi oyunculuk hususunda döktürüyor.


Netflix Yapımı Dizi The Punisher Oyuncu Kadrosu ve Başrolü

Jon Bernthal – Frank Castle

Amerika kökenlü ünlü oyuncu The Walking Dead dizisinde rol alarak tüm dünya tarafından tanındı. Ardından Netflix’in The Punisher ve Daredevil adlı aksiyon dizilerinde oynayarak kariyerine devam etti. Şu an 44 yaşında

Jon Bernthal


Amber Rose Revah – Dinah Madani

İngiliz kökenli güzel oyuncu kariyerinin zirvesini BBC’de yayınlanan Saddam’ın Kızı, Meryem Ana ve İncil ve Tanrının Oğlu adlı yapımlarda oynayarak yaşadı. Şu anda 34 yaşında

Amber Rose Revah


Ben Barnes – Billy Russo

İngiliz kökenli şarkıcı ve aktör olan Ben Barnes Narnia Günlükleri adlı filmde Prens Caspian rolünü canlandırarak ün kazandı. Westworld’de Logan Delos rolüylede tanınan oyuncu The Punisher adlı yapımda zirve yaptı. Şu anda 39 yaşında

Ben Barnes


Yayın Tarihi: 17 Kasım 2017

Kategori: Suç – Aksiyon – Macera - Kahramanlık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.