Trende Mastürbasyon Yapan Adamı Kayda Aldı, Rekor Ceza Yedi!

Fransa’da tren yolculuğu yapan bir adam trende mastürbasyon yapmaya başladı. Bu anları canlı yayın ile paylaşan kadın ise adamdan daha çok ceza aldı.
Trende Mastürbasyon Yapan Adamı Kayda Aldı, Rekor Ceza Yedi!

Trende Mastürbasyon Yapan Adamı Kayda Alan Kadın, Adamdan Daha Çok Ceza Yedi!

Fransa’da meydana gelen olayda, trende mastürbasyon yapan adamı gören kadın telefonundan gizlice kayda başladı. Kadının canlı yayına girmesinin olay yayıldı ve mahkemeye taşındı. Mahkeme kadına özel hayatı ihlal ettiği gerekçesiyle 45 bin Euro ceza yedi.

Fransa’da meydana gelen olay herkesi şoke etti. 37 yaşındaki Natacha Bras isimli kadın tren yolculuğuna çıktı. Yan tarafında oturan adamın kendisine bakıp mastürbasyon yaptığını fark eden kadın, telefonunu kullanarak bu anları kayıt altına almaya başladı.

Trende Mastürbasyon Yaptı

Görüntülerin yayınlanmasının ardından kadın, adamdan, adam ise kadından şikayetçi oldu. Gerçekleşen mahkeme sonucunda ise flaş bir karar ortaya çıktı. Mahkeme kamusal alanda mastürbasyon yaptığı için adama 15 bin Euro ceza keserken, özel hayata müdahale ettiği gerekçesiyle kadına 45 bin Euro ceza verdi.

Natacha Bras

Mahkemenin bu şok kararından sonra sosyal medyada destek gurubu kuran kadın “Görüntülerin en yumuşak halini paylaşıyorum” diyerek videoyu paylaştı. Birçok destek alan kadın kararın iptal edilmesi için mahkemeye başvuru yaptı.

Trende Mastürbasyon Yaptı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.