Gearbest Nedir? Çin'den Uygun Fiyata Kaliteli Alışveriş Hakkında Merak Edilenler

Gearbest, milyonlarca ürün seçeneğine sahip Çin merkezli alışveriş sitesidir. Gearbest Honkong LTD bünyesinde hizmet vermekte olan site, Çin'den uygun fiyata kaliteli alışverişin kapılarını aralamaktadır. Gearbest hakkında tüm merak edilenler..
Gearbest Nedir? Çin'den Uygun Fiyata Kaliteli Alışveriş Hakkında Merak Edilenler

Yeni bir elektronik cihaz veya eviniz için dekoratif ürünler mi arıyorsunuz? Peki ya tarzınıza şıklık katacak parıltılı takı ve saatten çanta ve ayakkabı modellerine ne dersiniz? Aradığınız her şeyi en uygun fiyata Çin'den satın almaya düşündünüz mü? Dünyanın en popüler alışveriş platformları arasında yer alan Gearbest hakkında neler biliyorsunuz?

Gearbest, günlük hayatta ihtiyacınız olabilecek milyonlarca ürünü satın alabileceğiniz Çin merkezli e-ticaret sitesidir. Son derece güvenli ve kaliteli ürünlerin yer aldığı site, "uygun fiyatlı kaliteli ve eğlenceli alışveriş" sloganıyla tüm dünyada hizmet vermeye devam etmektedir. Hesaplı alışverişin adresi Gearbest Türkiye sitesi üzerinden güvenli, ucuz ve eğlenceli bir sipariş için buraya tıklayınız.


Gearbest Nedir?

Gearbest Nedir

Gearbest alışveriş sitesi, 2013 yılında kurulan ve Çinli üreticileri uluslararası alıcılarla buluşturmak amacıyla faaliyet gösteren dünyanın en popüler çevrimiçi e-ticaret platformları arasında yer almaktadır. GearBest, Shenzen Globalegrow Ltd.  Çin sınır ötesi işletmesi bünyesinde dünyanın farklı noktalarında online alışveriş hizmet vermektedir. Sammydress ve dreslily gibi giyim sitelerinin de işletmesine sahip olan Globalegrow, Çinli fabrikalarda üretilen ürünleri doğrudan dünyanın farklı noktalarında ki tüketicilere satma konusunda uzmanlaşmış e-ticaret platformları arasında yer almaktadır.


GearBest Alışveriş Yapmak

Gearbest Nedir

Çinli e-ticaret sitesi GearBest'ten alışveriş yapmak son derecce basit ve pratiktir. GearBest'in kullanımı, Türkiye'de sıklıkla tercih edilen Morhipo, gittigidiyor, n11, hepsiburada ve trendyol gibi e-ticaret platformlarına benzemektedir. Yapmanız gereken ilk olarak Gearbest üyelik hesabı oluşturmak olacaktır. Gearbest Türkiye sayfasına ücretsiz üye olmak için buraya tıklayınız.

Gearbest İndirim Kuponu

Gearbest alışveriş işlemlerinizde beğendiğiniz ürünleri "Sepete Ekle" butonuna tıklayarak ayırabilir, alışverişinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Dilerseniz beğendiğiniz ürünü doğrudan satın alabilir, siparişinizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz.


Gearbest Türkiye

Gearbest Nedir

Çin merkezli online alışveriş platformu GearBest, Türk kullanıcılarına özel olarak tasarladığı Gearbest Türkiye alışveriş sitesi sayesinde tüm dil bozukluklarını ortadan kaldırmaktadır. Türk vatandaşlara %100 Türkçe hizmet vermekte olan site, üyelik işlemlerinden ürün kategorilerine, sipariş oluşturmadan kargolama sürecine kadar Türkçe dil hizmeti sağlamaktadır. 

Tıpkı AliExpress.com'da olduğu gibi binlerce Çinli tüccarların yer aldığı Gearbest alışveriş sitesi, aynı zamanda Türk tüccarlara yeni bir istihdam yaratan Gearbest Türkiye'yi açmıştır. Türk esnafların uluslararası piyasada satış yapmasına olanak sağlayan site, Gearbest Türkiye Deposu ile dünyanın farklı noktalarına hızlı kargo gönderimi gerçekleştirmektedir. 


Gearbest İnceleme

Gearbest Nedir

Gearbest, dünyanın en popüler Çin merkezli e-ticaret platformudur. Shenzen Globalegrow E-ticaret Ltd. bünyesinde hizmet vermekte olan site, Çin fabrikalarında üretilen ürünleri doğrudan tüketiciye ulaştırmayı hedeflemektedir.

  • Çin merkezli bir çevrimiçi alışveriş platformu,
  • Uygun fiyata kaliteli ürün alma imkanı,
  • Dünyanın hemen her ülkesine mal gönderimi,
  • Birçok yere ücretsiz kargo hizmeti,
  • Siparişlerde 45 güne kadar para iadesi,
  • 7/24 müşteri desteği ([email protected]),
  • Dünya çapında 46 depo (hızlı teslimat sağlar),
  • Modadan kişisel ürünlere, ev eşyalarından dış mekan ürünlerine ve daha fazlasına kadar çok çeşitli yaşam ürünleri sunmaktadır.

Gearbest'te Hangi Ürünleri Alabilirim?

Gearbest Nedir

Gearbest'te satın alabileceğiniz ürünler arasında; sağlık ve güzellik, telefon ve aksesuar, ev aletleri, bilgisayar ve ofis, tüketici elektroniği, elektrikli aletler ve araçlar, saat ve takı, ev ve bahçe malzemeleri, lamba ve aydınlatma, çanta ve ayakkabı, oyuncak, bebek ve çocuk, otomobil ve motosiklet aksesuarları, spor ve outdoors malzemeleri yer almaktadır. Gearbest Türkiye alışveriş sitesinde yer alan flaş fırsatlardan yararlanmak için buraya tıklayınız.

Dünyanın hemen her noktasına ürün gönderimi gerçekleştirmekte olan Gearbest, Türk vatandaşların uygun fiyata kaliteli alışveriş yapmasına olanak sağlamak için Gearbest Türkiye Deposunu açmıştır. Türk kullanıcılar dilediği ürünü dilediği zaman sipariş verebileceği gibi Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre ilaçlar, uyuşturucu maddeler, kimyasallar, toprak ve gübreler, patlama özelliği olan maddeler, tarihi eserler, benzin, kumar makinesi ve Kuran-ı Kerim satın almaları yasaktır.


Gearbest Güvenli mi?

Gearbest Nedir

Kullanıcılar, teknolojinin gelişmesi ve her geçen gün artış gösteren mağaza fiyatlarının ardından internet üzerinden alışverişe yönelmiştir. Gearbest veya Gearbest gibi diğer alışveriş platformlarından sipariş vermeden önce, sitenin güvenilirliğinden emin olmak önemlidir. İnternet üzerinden güvenli bir alışveriş gerçekleştirmek kredi kartınızın güvenli olmasını, kişisel bilgileriniz paylaşılmamasını, gönderim sürelerinin makul ve güvenilir olmasını içermektedir.

Gearbest, satın almak istediğiniz ürünleri yurt dışından kaliteli ve ucuz fiyata satın alabileceğiniz güvenilir bir alışveriş platformu olarak bilinmektedir. Geçtiğimiz yıllarda Türk vatandaşlara daha iyi bir hizmet vermek için Türkiye Gearbest alışveriş sitesi ve Türkiye Gearbest Deposu açan firma, müşterilerine hasar görmüş, geç kalmış veya hiç gelmemiş ürünler için para iade garantisi vermektedir. 


Gearbest Kargo

Gearbest Nedir

Gearbest'in güvenilirliğini anlayabileceğiniz bir diğer yol nakliye politikasını incelemektedir. GearBest, dünya çapında son derece geniş bir nakliye erişimine sahiptir. Dünyanın hemen her noktasına ürün gönderimi gerçekleştiren Çin'li e-ticaret sitesi, toplamda 65 deposuyla hızlı kargo deneyimini müşterilerine hissettirmeyi başarmaktadır. Gearbest'in ürün göndermediği tek yer Güney Sudan ve Filistin'dir. Gearbest'ten ürün satın alırken seçebileceğiniz 4 farklı gönderim hizmeti bulunmaktadır. Bunlar arasında;

  • Hızlandırılmış Kargo
  • Kayıtsız Hava Kargosu
  • Kayıtlı Hava Kargosu
  • Öncelikli Hat

Kullanıcılarına çoğu zaman ücretsiz kargo imkanı sunmakta olan site, müşterilerin isteğine göre özel kurye hizmetlerinden yararlanmasına olanak sağlamaktadır. Özellikle ürünlerin daha hızlı gönderilmesini isteyen kullanıcıların tercih ettiği DHL, EMS, Fedex IE,... gibi kargo şirketleri, ürün bedelinin bir kaç katı taşıma ücreti alarak Türkiye'ye göndermektedir.


Gearbest Kargo Ücreti Ne Kadar?

Gearbest Nedir

Gearbest, dünyanın birçok farklı noktasına ücretsiz kargo hizmeti sunmaktadır. Aynı zamanda ücretli gönderimlerde ürünün ağırlığı, menşei, gönderi bölgesi, gönderi yöntemi ve depo merkezi ve diğer faktörler göz önüne alınarak nakliye ücreti belirlenmektedir. Kargo ücret detaylarınızı sipariş verirken görüntüleyebileceğiniz gibi gönderi bölgesini ve depoyu seçmenizin ardından güncel tutarı görüntüleyebilirsiniz.


Gearbest Vergi Oranları

Gearbest Nedir

Gearbest siparişlerinizin vergilendirmesi, Türkiye Cumhuriyeti tarafından geçerli olan gümrük yasalarına göre değişiklik göstermektedir. Son yenilemelere göre Türkiye üzerinden yurt dışı alışverişi gerçekleştiren kullanıcıların sipariş bedeli ne kadar olursa olsun, damga vergisi ve gümrük sunum ücreti ödemesi zorunlu kılınmıştır. Yurt dışından ürün siparişi verene Türk kullanıcıların 8.70 TL tutarında ki gümrük sunum ücreti ve damga pulu vergisi ödemesi gerekmektedir. Öte yandan 2019 yılında yapılan değişikliklere göre siparişlerinizin Avrupa dışı ülkeden gönderilmesi durumunda (Çin'den) %20 gümrük vergisi ödenmesi zorunludur. 


Gearbest Ödeme Yöntemleri

Gearbest Nedir

Gearbest alışveriş sitesi kullanıcılarına 8 farklı ödeme seçeneği sunmaktadır. Her biri birbirinden güvenli olan ödeme yöntemleri arasında; Visa, MasterCard, American Express, PayPal, Western Union, Boleto, Ebanx Bancario, banka havalesi seçenekleri yer almaktadır. Öte yandan Gearbest alışveriş sitesi bazı ödeme yöntemlerine özel indirim fırsatları düzenlemektedir. Türkiye Gearbest kullanıcılarının PayPal üzerinden ödeme yapması mümkün değildir. (PayPal Türkiye'den çekildi)


Gearbest Ürün Kategorisi

Gearbest Nedir

Gearbest, günlük hayatta ihtiyacınız olabilecek hemen her şeyi satışa sunmaktadır. Tıpkı AliExpress gibi geniş ürün yelpazesine sahip site, müşterilerin aradığı ürünü en hesaplı fiyata satın almasına yardımcı olmaktadır. Kullanıcılarına 13 ana kategori üzerinden 50'yi aşkın alt kategori hizmeti vermekte olan site, milyonlarca ürün çeşidiyle yüzbinlerce mağazaya sahiptir. Gearbest alışveriş sitesinde yer alan ürün kategorileri;

  • Sağlık & Güzellik (Sağlık & Bakım, Saç Bakım, Majyaj, Cilt Bakım, Traş & Bakım, Tırnak & Manikür)
  • Telefon & Aksesuar (Cep Telefonu Aksesuarları, Telefon Yedek Parça, Apple Aksesuarları, Samsung Aksesuarları)
  • Ev Aletleri (Temizlik Araçları, Akıllı Ev Sistemleri, Mutfak Aletleri, İklimleme Araçları, Ev Aletleri, Sağlıklı Yaşam)
  • Bilgisayar & Ofis (Laptop & Tablet, Bilgisayar Bileşenleri, Bilgisayar Araçları, TV Box & Mini PC, Ofis Ürünleri, Network Araçları)
  • Tüketici Elektroniği (Akıllı Elektonik Aletler, Taşınabilir Ses ve Görüntü Cihazları, Video Oyun, Kamera ve Fotoğraf, Güvenlik ve Koruma, Akıllı Ev Aletleri)
  • Elektrikli Aletler & Araçlar (3D Yazıcı & Malzemeleri, Ölçüm ve Analiz, Arduino & SCM Malzemeleri, El Araçları, Araç Gereçler, Elektrikli Ekipmanlar & Malzemeler)
  • Saat & Takı (Erkek Saat, Moda Takılar, Düğün & Nişan, Kadın Saat, Mücevher, Süsler)
  • Ev & Bahçe (Mutfak ve Yiyecek, Ev Dekor, Banyo, Temizlik & Bakım, Bahçe Malzemeleri)
  • Lamba & Aydınlatma (Led Işıklar & Aksesuarlar, İç Aydınlatma, Led Şeritler, Akıllı Aydınlatma, Tavan Aydınlatma, Dış Aydınlatma)
  • Çanta & Ayakkabı (Erkek Ayakkabı, Kadın Ayakkabı, Erkek Valiz & Çanta, Kadın Valiz & Çanta, Outdoor Ayakkabı, En Çok Satan Ayakkabılar)
  • Oyuncak, Bebek & Çocuklar (Uzaktan Kumandalı Oyuncaklar, Çok Rotorlu Parçalar, Bulmaca & Eğitim, FPV Sistemleri, Yenilikçi Oyuncaklar & Müzik Aletleri, Bebek Bakım)
  • Outdoors & Spor (Scooter & Paten, Balıkçılık, Cycling, Egzersiz, Bıcak/ Araçlar, Kamp / Doğa Yürüyüşü, Balıkçılık)
  • Otomobil & Motosiklet ( Araç Elektronik Aletler, Araç Tamir & Bakım, Araç Dekorasyon, Motosiklet Aksesuarları, Araç Lamba, Araç Güvenliği)

Önerilen İçerik; AliExpress Nedir? Nasıl Kullanılır?

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum