Falda Kuyruk Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kuyruk ağzında mektup görmek ne demek? Falında kuyruk çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kuyruk neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kuyruk Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kuyruk Görmek Ne Demektir?

Falda kuyruk görmek sıkıntı manasına gelir. Kişinin yakınlarıyla yaşayacağı sıkıntıya youmlanır. Usta falcılara göre fal baktıran kimse bu sıkıntıyı genellikle aile içinde yaşar. Aile içinde gündeme gelen konular sebebiyle bazı tatsızlıklar yaşanacak ve tüm aile bireyleri bu tatsızlıktan etkilenecektir fakat bu kısa süreli olacak ve tekrar eski günler geri gelecektir.

Kimi falcı için kahve falında kuyruk görmek ara bozucu kimse demektir. İki kişi arasına giren üçüncü kişiden bahsedilir. Bu falcılar daha çok sevgililer ya da eşler arasında kışkırtıcı davranan ve onları birbirine düşüren kimseden bahseder. Bu kimsenin dediklerini dikkate almamalı ve meselelerinizi kendi aranızda çözmelisiniz. Aksi takdirde aranızdaki sorunlar içinden çıkılmaz hale gelebilir.

Kahve falı yorumcularının kimisi ise falda çıkan kuyruk tanışılacak yeni kimse demektir. Bu kimse arkadaş çevrenize yeni gelen kimse de olabilir. Yorumculara göre sonradan gelip huzuru kaçıracaktır. Başlarda belli etmese de içinde art niyet taşıyan bu kimse huzur kaçıracaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.