Falda Av Kapanı Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında görülen av kapanı falcılara göre farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Kahve falında av kapanı gören falcılar, bu figürü şu şekilde yorumlamaktadır.
Falda Av Kapanı Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Av Kapanı Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı kahve falında çıkan av kapanı şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında av kapanı görmek, genellikle tehlikelere karşı uyarı anlamı taşımaktadır. Falında av kapanı görülen kişi eğer öğrenci ise sınavlarında yapılacak olan bir hileye karşı dikkatli olması gerektiğine yorumlanır. Falda av kapanı görmek, iş hayatınızda size tuzak kurmaya çalışan kişiler olduğunu gösterir. Kahve falında av kapanı görmek genellikle iş ve sosyal hayatınızda karşılaşmanızın mümkün olduğu sıkıntılar ve sorunlar olduğunu gösterir.

Kahve falı yorumlarına göre falda av kapanı çıkması, düşmana işaret etmektedir. Bu kişi size yakın ve sizin arkanızdan kuyunuzu kazan bir kişi olduğu için yakın çevrenize karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında av kapanına yakalanmış bir figür var ise yakın zamanda size kurulan bir tuzak yüzünden işlerinizde aksaklıklar olacak ve bazı sıkıntılar yaşayacaksınız demektir. Kahve falında av kapanı sembolü görülen kişi eğer evli ise eşi ile arasına girmeye çalışan bazı düşmanları olduğuna işarettir. Falda av kapanı tabakta görünüyorsa, hane içinde bazı sıkıntı yaşanacağını göstermektedir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.