Dünyayı Gezen Popüler Türk Seyahat Blogcuları

Dünyayı keşfetme yolculuğunuzu zenginleştiren ve önerileriyle gezi rehberliği sunan en iyi Türk blog yazarlarını sizler için listeledik. Gezi ipuçlarıyla ve keşifleriyle dolu, en iyi blog yazarlarını gelin birlikte inceleyelim.
Dünyayı Gezen Popüler Türk Seyahat Blogcuları

Yol maceralarıyla herkesi kıskandıran ve keyifle dünyayı keşfetmenizi sağlayan yerli gezginler, muhteşem seyahat anılarını paylaşıyor. Bu sayede, gitmek istediğiniz yerleri keşfedebilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sizlere gezi rehberliği yapan blog yazarları, otel önerileri, rota rehberliği ve olumlu olumsuz yönler gibi birçok ayrıntıyı sunarak, yeni rotaları keşfetmenizi ve hazırlanmanızı sağlıyor.

Dünyanın Büyüsünü Sunan Yerli Blogcular

Dijital dünya ve sosyal medya platformları aracılığıyla, görmek istediğiniz yerleri keşfedebilir, öğrenebilir, sanal da olsa tecrübe edebilirsiniz. Bu sayede, samimi tavırlarıyla yabancı hissetmeyeceğiniz, ailenizden biri gibi olacak yerel gezginleri takip edebilirsiniz. Geziye çıkmadan önce önemli öneriler almak ve gezilecek yerleri keşfetmek mümkün. Aynı zamanda, oturduğunuz her yerden dünyayı dolaşmanızı sağlayan Türk blogcular, sizlere dünyanın her yerinden estetik fotoğraf kareler ve videolar sunuyor.

Seyahat tutkusuna, eşsiz manzaralara, lezzet ve maceralara tanık olabileceğiniz ve sunduğu gezi ipuçlarıyla, herkesin beğenisini kazanan birçok kaliteli blog yazarı olduğunu söyleyebiliriz. Sizlere gezi rehberliği yaparak faydalı öneriler sunan, en iyi Türk blog yazarlarını sıraladık.

İşte dünyayı gezen Türk seyahat blogcuları;

1. Biz Evde Yokuz

Dünyayı Gezen Seyahat Blogcuları Hangileri? Biz Evde Yokuz

Biz evde yokuz, 2014 yılından bugüne dünyayı keşfetmenizi sağlayan yerli blog yazarları arasında yer alıyor. Aynı zamanda, ülkemizin en çok sevilen blog sitelerinden biri olan ''Biz Evde Yokuz'', popülerliğiyle ve samimiliğiyle ön plana çıkıyor. Dünyayı gezen ve samimi şekilde anılarını paylaşan çiftin, herkes tarafından büyük beğeni topladığını söyleyebiliriz. Bu çiftin, gezi rehberliği yapan blog yazılarını inceleyerek, gezilecek yerler, araba kiralama, favori deneyimler, oteller ve daha birçok konuda deneyimlerden faydalanabilir, ipucu alabilirsiniz.

Blog siteleri, Youtube kanalları ve Instagram sosyal medya hesaplarında aktif olan ve herkesin heyecanla takip ettiği Biz Evde Yokuz, en çok okunan gezi blogları arasında yer alıyor. Bu sayede, dünyayı samimi tavırlarla sizlere sunarken, keşfetmenizi ve yeni maceralara atılmanızı sağlıyor. Keyifli maceralarıyla herkesin beğenisini kazanan bu blog yazarlarının, yabancı ülkelerde de bilindiğini ve takip edildiğini görüyoruz. Bu sayede, küresel anlamda ilgi toplayan, en iyi Türk seyahat blogcularından biri olduğunu söyleyebiliriz.

2. Hohhoyyt

Dünyayı Gezen Seyahat Blogcuları Hangileri? Hohhoyyt

Hohhoyyt, gezi blog siteleri arasındaki en neşe dolu seçeneklerden biridir. ''Born To Lough'' sloganını kullanan ve bu sözün sözünün hakkını veren Deniz Tarhan'ın maceralarına konuk olabilir, keyifle dünyayı keşfe çıkabilirsiniz. Aynı zamanda, yurt dışı gezileri, yurt dışında yaşama rehberi ve gezi esnasında yardımcı olacak birçok konuda sizleri bilgilendiren Deniz Tarhan'ın, her paylaşımıyla keyif veren bir bir blogger olduğunu söyleyebiliriz.

Deniz Tarhan'ın blog yazılarını inceleyebilir, YouTube ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarından takip edebilir, keyifli içerikleriyle evinizden dünyayı keşfetmeye çıkabilirsiniz. Maceralarıyla, önerileriyle ve sevecen tavrıyla herkesin beğenisini toplayan ve büyük kitlelere ulaşan bir blogger olduğunu söyleyebiliriz. Gezilerinde kalınacak yerler, lüks, orta sınıf ve uygun fiyatlı otel önerileri, gittiği bölgelerin olumlu ve olumsuz yönleri gibi ayrıntıları tüm samimiyetiyle paylaşan Türk seyahat blogcusu, takip etmesi en keyifli olan blog yazarlarından biridir.

3. Rotasız Seyyah

Dünyayı Gezen Seyahat Blogcuları Hangileri? Rotasız Seyyah

Rotasız Seyyah, herkesin ilgiyle izlediği ve takip ettiği, en çok beğenilen seyahat blogcuları arasında yer almayı başarıyor. Maceralarıyla, ilginç, eğlenceli ve yer yer gerilimli anlar yaşamanızı sağlayan Rotasız Seyyah, en çok takip edilenler arasında. Profesyonel bir fotoğrafçı niteliği taşıması ise bu işi daha profesyonel ve estetik şekilde yapmasını sağlıyor.

Rotasız Seyyah blog sitesine giriş yaptığınızda, yalnızca gezi yazıları değil, vize ve keşif konusunda bilgilere de ulaşabilirsiniz. Gezi notları, rotaları, temizlik ve güvenlik gibi konularda bıraktığı ipuçlarından yararlanabilirsiz. Aynı zamanda, blog sitesi yanı sıra Instagram ve YouTube üzerinden aktif paylaşım yapan bir blog yazarıdır. Bu sayede, maceralara her an tanık olmak ve sosyal medya üzerinden takip etmek mümkün.

4. Yol Günlükleri

Dünyayı Gezen Seyahat Blogcuları Hangileri? Yol Günlükleri

Yol Günlükleri, Emre Durmuş'un maceralarına konuk olabileceğiniz, öneri alabileceğiniz bir blog sayfası. Keşiflere tanık olabileceğiniz bu bloggerın, özellikle Youtube ve Instagram sosyal medya hesaplarında oldukça aktif olduğunu söyleyebiliriz. Büyük bir kitleye ulaşan ve herkes tarafından beğeni toplayan Emre Durmuş'un kendini, gezi fotoğrafçısı, profesyonel blog yazarı ve dijital göçebe olarak tanımladığını görüyoruz.

Sizlere birçok seyahat ipucu veren Yol Günlükleri, bilet alma, gezerken para kazanma, ücretsiz pasaport alma , para biriktirme gibi konularda dahi sizlere öneriler sunuyor. Aynı zamanda, dünyadaki macerasını sizlere sunarak, katılmanızı sağlıyor. Özellikle keyifli ve macera dolu YouTube videolarıyla dikkat çeken blogcunun, öneriyle herkese yol gösteren keyifli blog yazarlarından biri olduğunu söyleyebiliriz.

5. Bir Hayalin Peşinde

Dünyayı Gezen Seyahat Blogcuları Hangileri? Bir Hayalin Peşinde

Bir Hayalin Peşinde, Deniz Pehlivan'ın maceralarına konuk olacağınız ve öneri alacağınız gezi rehberlerinden biridir. 30 yaşına kadar 100 ülke gezme hedefine ulaşmak isteyen gezginin, sizler için iyi bir gezi rehberi olacağını söyleyebiliriz. Blog yazılarını inceleyerek, festivaller, tatil rotaları ya da dünyanın birçok yeri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Hayalin Peşinde, harita konumları, gidilmesi gereken yerler, yemek keşifleri, vize bilgileri, tren ve ulaşım rotaları ve fiyatları hakkında detaylı bilgi sunarak, takipçilerini gezi konusunda oldukça detaylı şekilde bilgilendiriyor. Bu sayede gezi keşifleri konusunda birçok ipucu alabilir, gezinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Youtube ve Instagram hesapları üzerinden de heyecanlı maceralara tanık olmak mümkün.

6. Yolda Olmak

Dünyayı Gezen Seyahat Blogcuları Hangileri? Yolda Olmak

Yolda Olmak, seyahatleriniz hakkında birçok ipucu alabileceğiniz, gezi rehberleri arasında yer alıyor. Öncelikle Kemal Kaya'nın maceralarına tanık olduğumuz ''Yolda Olmak'', seyahatle ilgili tüm detayları sizlere sunuyor. Zengin içerikleri sayesinde uzun yıllardır Kemal Kaya'nın, profesyonel bir yol arkadaşı olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda gezi rehberliğine ulaşabileceğiniz blog yazılarının son derece ayrıntılı ve bilgilendirici olduğunu söyleyebiliriz.

Blog yazıları, Youtube ve Instagram üzerinden herkesin dikkatini çeken ve beğenisini kazanan ''Yolda Olmak'', maceralara tanık olmanızı ve keyifli bir geziye eşlik etmenizi sağlıyor. Blog yazılarında ise gezdiği yerler ile ilgili, rota bilgisi, fotoğraflar, nasıl gideceğinize dair detaylar, araç kiralama imkanları, ne zaman gidileceği ve elbette gezilecek yerler ile ilgili birçok ipucu almanızı sağlıyor.

7. OitheBlog

Dünyayı Gezen Seyahat Blogcuları Hangileri? OitheBlog

OitheBlog, Öykü Doğan ve İdil Atay'ın maceralarına konuk olduğumuz ve tavsiyeleriyle yeni rotalar belirlediğimiz gezi rehberleri arasında yer alıyor. Samimi iki arkadaşın gezilerine tanık olabilir, onlarla birlikte yeni maceralara atılabilirsiniz. Aynı zamanda, tatil rotası belirlemek için ve geziye çıkmadan önce ipucu almak için en ideal gezi rehberleri arasında yer alıyor.

OitheBlog sayesinde birçok ülkede gidilmesi gereken yerleri görebilir ve ipucu alabilirsiniz. Ülkelerin ulaşım rehberi, gezi notları, yeni gelişmeler ve yeme içme önerileri konusunda da oldukça başarılı oldukları görülüyor. Görsel şölen sunan estetik paylaşımları ve rehberliğiyle Instagram hesaplarının da oldukça keyifli olduğunu söyleyebiliriz.

8. Gezici Günlük

Dünyayı Gezen Seyahat Blogcuları Hangileri? Gezici Günlük

Gezici Günlük, estetik içerikleriyle herkesin beğenisini toplayan, mükemmel önerileriyle en güzel yerleri keşfetmenizi sağlayan bir gezi rehberi olarak karşımıza çıkıyor. Aydan Kampas'ın eşsiz maceralarına tanık olarak, ideal öneriler almak isteyenlerin Gezici Günlük, sosyal medya hesapları ya da blog yazıları üzerinden bilgi almak mümkün. Çünkü, dünyayı dolaşan ve sizler için mükemmel ipucuları sunan bir blogger olduğunu söyleyebiliriz.

Gezici Günlük blog yazılarını incelediğinizde, dünyanın birçok ülkesi hakkında bilgi topluyoruz. Öncelikle, sizlere eşsiz bir gezi rotası oluşturan Aydan Kampas, yemek konusunda da birçok öneri veriyor. Alışveriş, bölge rotası, ulaşım ve konaklama konusunda da birçok değerli ipucu alabileceğiniz Gezici Günlük'ün, en iyi seyahat blogları arasında olduğunu söyleyebiliriz.

9. Yol Öyküleri

Dünyayı Gezen Seyahat Blogcuları Hangileri? Yol Öyküleri

Yol Öyküleri, Mücahit Mutlu'nun macera dolu keşiflerini görmemizi ve deneyimlememizi sağlıyor. Onun gözünden dünyanın birçok yerini keşfedebilir ve gezi hakkında birçok ipucu alabilirsiniz. Mücahit Mutlu'nun tutkulu bir doğa ve fotoğraf sanatçısı olması, gezilerini görsel şölenle sunmasını ve herkesi etkilemesini sağlıyor. Bu sayede büyük bir kitlenin ilgisini kazanan ve keyifle takip edilen bir blog yazarı olduğunu söyleyebiliriz.

Tutkulu fotoğrafçının paylaşımlarıyla ve keşifleriyle dolu olan ''Yol Öyküleri'', birçok konuda ipucu alabileceğiniz bir blog sitesi. Yazarın görsel şölenlerle herkesi etkilediği birçok içeriği keşfetmek için Instagram hesabını da inceleyebilirsiniz. Gezi ipuçları, görsel şölenler ve keyif veren maceralarıyla Mücahit Mutlu, en iyi Türk gezi rehberlerinden biridir.

10. Gezip Gördüm

Dünyayı Gezen Seyahat Blogcuları Hangileri? Gezip Gördüm

Gezip Gördüm, Sami Altınay'ın maceralarını keşfetmenizi sağlayan ve birçok öneri almanızı sağlayan bir gezi rehberi olarak karşımıza çıkıyor. Sıkça seyahat eden ve dünyanın birçok ülkesini tanıtan Sami Atay, deneyimlerini blog yazılarına aktararak, birçok konuda bilgilenmenizi sağlıyor.

Gezip Gördüm, ülkelere bir de Sami Altınay'ın bakış açısından görmemizi, öneri almamızı ve önemli ipuçları almamızı sağlıyor. Sizlere geziyle ilgili tüm önemli detayları sıralayan blog yazarları, gitmeden önce otel rehberi, bilet rehberi, görülmesi gereken yerler, anahtar bilgiler ve yemekler hakkında detaylı öneriler sunduğunu görebilirsiniz. Bu yüzden, yeni yerler keşfetmeden önce en iyi gezi rehberlerinden biri olan Gezip Gördüm bloglarını incelemenizi ve önemli ipuçları alarak keşfe çıkmanızı öneriyoruz.

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.