Bridgerton Dizisi Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Netflix’in yeni orijinal yapımlarından birisi olan Bridgerton’u bu içeriğimizde detaylı bir şekilde inceledik. İşte Bridgerton dizisinin konusu, oyuncuları, kullanıcı yorumları ve detaylı incelemesi.
Bridgerton Dizisi Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Bridgerton Dizisinin İncelemesi

Son zamanlarda üst üste çıkardığı orijinal yapımlarla dikkatleri üzerinde tutan Netflix’in son projesi olan Bridgerton hakkında bilinmeyenleri bu içeriğimizde derledik. Bu inceleme dizi içeriğinde Bridgerton yapımının konusunu, izleyici yorumlarını ve oyuncularını derledik. İşte Bridgerton dizisinin detaylı incelemesi.

İçindekiler

Bridgerton Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. 25 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Bridgerton dizisi 8 bölümden oluşmaktadır. Güzel hikayesiyle ve romantizm dolu sahneleriyle bu dizi izleyicileri tarafından çok sevilmiştir.

bridgerton yayın tarihi


2. Bridgerton dizisi çıktığı andan itibaren Netflix kullanıcıları tarafından çok sevilmiştir. Bu sayede dizi Netflix’in hazırladığı Top 10 listesine girmeyi başarmıştır.

bridgerton netflix


3. Çekimleri Birleşik Krallık’ta yapılan bu dizi Julia Quinn’in çok satan Bridgerton roman serisinden uyarlanmıştır.

bridgerton yeni sezon


4. Dizinin yazarlığını Chris Van Dusen, Abby McDonald, Joy C. Mitchell, Jess Brownell ve Julia Quinn yapmıştır. Yönetmenliğini ise Sheree Folkson, Alrick Riley, Julie Anne Robinson ve Tom Verica isimleri yapmıştır.

bridgerton yönetmeni


5. Dizinin oyuncuları arasında Jonathan Bailey, Ruby Barker, Harriet Cains, Bessie Carter, Nicola Coughlan, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Claudia Jessie, Ben Miller ve Luke Newton isimleri yer almaktadır.

bridgerton oyuncuları


6. Bridgerton ailesinin en büyük kızı olan Daphne Bridgerton ailesinin yaptığı gibi çok seveceği bir adamla evlenmek istemektedir. Daphne Bridgerton’un önünde çok seçenek olsa da ağabeylerinin onayladığı kişiyi bulmak zor olacaktır.

bridgerton konusu


7. Güzel bir eş ararken Daphne’nin adı Leydi Whistledown’ın hazırladığı bir skandal yüzünden lekelenir. Hastings Dükü tam da bu sırada sosyeteye katılır ve kızların annesinin gözdesi olur. Ayrıca bu Hastings Dükü ve Daphne arasında bir çekim oluşur.

bridgerton dizi konusu


8. Dizinin yeni sezonunun çekimleri Mart 2021’de İngiltere’nin Uxbridge kentinde başlayacaktır. Dizinin 2. sezonunun en erken 2022 yılında gösterime girmesi bekleniyor.

bridgerton 2.sezon


9. Güzel bir senaryosu ve kaliteli aktörleri olan Bridgerton dizisi IMDb üzerinden 7,4’lük bir puan almıştır. Bu sayede Bridgerton yapımı bizim hazırladığımız mutlaka izlenmesi gereken diziler listesine girmeyi başarmıştır.

bridgerton imdb


Bridgerton Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

👤 Kitaplarını hala arada bir sıkıldıkça açıp aynı keyifle okuduğum muhteşem seri. Netflix’in dizisini yapacağını duyunca oyuncu kadrosunu inceledim. Simon’u siyahi bir dük seçmişler. Kurgudaki tipleme olmasa bile bence çok güzel olacak. Daphne’i oynayan kızı Snatch izlerken beğenmiştim, iyi bir seçim olmuş. Yine de diziyi Colin ve Penelope için izleyeceğim, favori karakterlerim. C*** C.

👤 Daha birkaç bölüm izledim ama şimdiden çok keyifli olduğunu söyleyebilirim. İlk sezon sadece ilk kitabı ele almış. Olaylar çok seri akıyor, biraz baş döndürebilir. Benim hayallerimdeki Londra'dan çok daha renkli ve cümbüşlü bir yer olmuş. Kitaba büyük oranda sadık kalmışlar. Zannediyorum diziyi izleyenler bu nerden çıktı şimdi demesinler diye daha sonraki kitaplarda tanışacağımız karakterleri ve olayları daha erkene çekmişler. Başarılı bir hareket olmuş. Böylece dizi izleyicisini sonraki sezonlar için merakta da bırakır. S**** N.

👤 Kitabından haberdar değilim, uyarlama dizi olduğunu başlıktan öğrendim. Dün sezonun tüm bölümlerini bir oturuşta izledim. İnanılmaz sürükleyici ve eğlenceli bir dizi. Çok yüksek bir beklenti oluşmasın, izle-geç çerezlik dizilerden. İngiliz dönem dizilerini izlemeyi seviyorum. Kostümler, çekim mekanları beni fazlasıyla tatmin ediyor. Mekanlara ekstra kalp. Siyahi asiller başlangıçta beni de rahatsız etti ama daha sonra gözüm alıştı, yadırgamadım. C*** F.

👤 Fragmanını izlerken siyahiler ne alaka demiştim ve hayal kırıklığına uğramıştım. Fakat diziyi izlerken rahatsız olmadım, gözüm bir süre sonra alıştı. Hatta diziden aşık olarak ayrıldım. Kime mi? Simon'a. Dizi ile ilgili genel yorum yaparsam, vaktinizi eğlenerek geçireceğiniz sevimli bir yapım olmuş. Mekanlar, kostümler, müzikler çok iyiydi. Diğer sezonları iple çekiyorum. Serinin bütün kitaplarını okumuş biri olarak favori çiftim Anthony ve Kate'i sabırsızlıkla bekliyorum. S*** B.

👤 Sezonu taze bitirip geldim. BBC'nin çektiği eski İngiliz klasiklerini tekrar tekrar izlemiş biri olarak bayıldığım dizidir. Ritmi günümüz dizileri kadar hızlı olmasa da lezzetlidir. Bu yumuşaklığı bu keyfi özlemişiz azizim. O renkler, o konuşmalar ah o aksan. İlk başta tamamen beyazlardan oluşan bir dizi hayal etsem, biraz da söylensem de siyahi karakterlere güçlü roller verilmiş olmasından dizinin sonunda hoşnut kaldım. Nihayetinde ekranlarda kamuoyunun gözünde normalleşen her şey yaşamda da normalleşiyor. J*** M.

👤 Hani birini görürsün de yanından ayrılınca ondan etkilendiğini anlarsın ya. Bir süredir beklediğim bir yapımdı. İlk izlediğimde güzelmiş ama bu muydu olduktan biraz sonra ikinci kez izlemeye başladım. İştahım sonradan açıldı. A*** M.

👤 Bugün Netflix’i açınca pat diye karşıma çıktı ve bir oturuşta izledim. Ağdalı İngiliz aksanı olmaması beni biraz üzdü ama çerez gibi bir sezondu. Kitapları hiç bilmiyordum bu arada. Fakat 7 sezon daha çekilecek olmasına sevindim. Ayrıca başı Aşk ve Gurur’a benziyor ama sonrasında olaylar baya değişiyor. Eğlendim. K**** H.

👤 Bir Judith Mcnaughet hayranı olarak acaba neden sonsuza kadar bir Netflix dizisi olmuyor diye düşünürken karşıma bir anda çıkması pazar günümü şenlendirdi. Çok eğlendim. Bir solukta bitti. Devamını dört gözle bekliyorum. Ayrıca ilk defa siyahi bir dükle karşılaştım ama adam kendine fena hayran bıraktı. Bu nasıl bir gülüştür Simon Bey? M*** L.


Bridgerton Dizisi Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Dram ve romantik türlerindeki güzel yapımlardan birisi olan Bridgerton dizisinde yer alan başrolleri sizin için inceledik. İşte Bridgerton dizisinde yer alan oyuncular ve rol aldıkları karakterler hakkında bazı bilgiler.


Phoebe Dynevor – Daphne Bridgerton

Phoebe Dynevor – Daphne Bridgerton

17 Nisan 1995 tarihinde dünyaya gelen Phoebe Dynevor bir İngiliz aktördür. Kariyerine BBC One okul dizisi olan Waterloo Road’daki başrolüyle başlayan güzel oyuncu Younger, Snatch, The Village ve Prisoners Wives gibi yapımlarda yer almıştır. Phoebe Dynevor bu dizide bir an önce evlenmek isteyen bir kraliyet üyesi olan Daphne Bridgerton karakterini canlandırmaktadır.


Regé-Jean Page – Simon Basset

Regé-Jean Page – Simon Basset

Bir Zimbabwe’li İngiliz aktör olan Regé-Jean Page 2016 yılında yayınlanan Roots dizisinden tanınmaktadır. Daha önceden Fort he People, Ölümcül Makineler, Ölümcül Takip ve Sylvie's Love yapımlarında yer alan yakışıklı oyuncu bu dizide ise ilgiden bunalmış bir dük olan Simon Basset’e hayat vermektedir.


Jonathan Bailey – Anthony Bridgerton

Jonathan Bailey – Anthony Bridgerton

Şirket’in West End canlanmasında Jamie karakteriyle Laurence Olivier Ödülü’nü kazanan Jonathan Bailey bir İngiliz aktördür. Daha önceden Crashing, Broadchurch, Leonardo, Chewing Gum, W1A, Jack Ryan ve Me and Mrs Jones yapımlarında yer alan başarılı oyuncu bu dizide Anthony Bridgerton karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.