Baby Konusu Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bu yazımızda sizlere Baby dizisinin konusunu, izleyici yorumları ve hakkında bilinmesi gerekenleri sunacağız. İşte detaylar…
Baby Konusu Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Baby Dizisi

Gençlik ve dram türündeki bir dizi olan Baby Netflix’in son zamanlarda çıkardığı dikkat çekici yapımlarından bir tanesidir. Kaliteli hikâyesi ve etkileyici sahneleriyle gözlerin çevrildiği yapım son günlerde adından sıkça bahsettiriyor. Gençlik dizisi sevenler için iyi bir yapım olduğunu düşündüğümüz Baby dizisini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde Baby hakkında bilgileri, konusunu, incelemesini, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosunu derledik.


Baby Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1.  İlk bölümü 30 Kasım 2018 tarihinde yayınlanan Baby dizisi, şu ana kadar 3 sezon ve 18 bölümüyle izleyicileri tarafından sevilen bir yapım olmayı başarmıştır.

baby netflix yayın tarihi


2. Etkileyici 2. sezonu sayesinde bekleneninde üzerinde bir performans göstererek bir bilinirliğe ulaşan Baby dizisi 3. sezonuyla birlikte popüler bir dizi olmayı başarmıştır.

baby netflix 3. sezon


3. Popüler dizinin yazarlığını Antonio Le Fosse, Giacomo Mazzariol, Marco Raspanti, Romolo Re Salvador, Eleonora Trucchi, Isabella Aguilar ve Giacomo Durzi yapmıştır. Yönetmenliğini ise Andrea De Sica, Letizia Lamartire, Anna Negri ve Antonio Le Fosse isimleri yapmıştır.

baby netflix yönetmeni


4. Dizinin başrolünde daha önceden 18 Hediye, All My Nights, Reckless ve As Needed yapımlarından tanıdığımız Benedetta Porcaroli ve The Poison Rose filminden bildiğimiz Alice Pagani vardır.

baby netflix başrolü


5. Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda ise Riccardo Mandolini, Chabeli Sastre, Brando Pacitto, Lorenzo Zurzolo, Mirko Trovato, Galatea Ranzi, Claudia Pandolfi, Tommaso Ragno, Massimo Poggio, Mehdi Nebbou ve Giuseppe Maggio isimleri bulunmaktadır.

baby netflix oyuncu kadrosu


6. Baby dizisi bir grup gencin kimlik ve bağımsızlık arayışını konu almaktadır. Roma’da zengin birer ailenin çocukları olan Chiara ve Ludovica iki yakın arkadaştır. Hayattaki istediği her şeye sahip olabilen ikili bu yaşantısından sıkılmıştır.

baby netflix konusu


7. Bu yüzden ikili hayatlarına renk katmak için bir arayışa girer. Bunun için ailelerinden ve arkadaşlarından uzaklaşan Chiara ve Ludovica yeraltı dünyasında gizli bir adım atar.

baby netflix dizisinin konusu


8. Çekimleri İtalya’da yapılan bu dizinin 4. sezonu olmayacaktır. Son sezonu 16 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan Baby dizisi izleyicileri tarafından sevilen bir yapım olmuştur. Her ne kadar dizinin takipçileri dizinin final yapmasına üzülse de Baby dizisi güzel ve kaliteli bir yapım olarak aklımızın bir köşesinde kalacaktır.

baby netflix 4. sezon


9. Geleneksel gençlik dizilerine göre izleyicilerine daha farklı bir bakış açısı sunan Baby dizisi bu sayede popüler olmayı başarmıştır. Baby dizisi IMDb’den aldığı 6,8’lik puanla zaman verilebilecek bir yapım olduğunu kanıtlamıştır.

baby netflix imdb


Dram Türündeki Baby Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

👤 13 Reasons Why’dan tarz olarak daha farklı bir yerde olan ergen odaklı bir dizi. Yakın zamanda çıkmış olan ergen dizilerinden bence bir tık daha farklı ve iyi olan dizi. İkinci sezon gelecek mi bir bilgi bulamadım ama gelirse izlenir. A**** G.

👤 Zengin ailelerden 14-15 yaşlarındaki iki İtalyan kızımızdan biri annesi maddi zorluk yaşadığı için, diğeri de hayattan zevk alamadığı için kolay para kazanmanın peşine düşüyor ve kendilerini bir anda kötü yola düşmüş buluyorlar. Diziyi bitirmediğim için aynı şekilde mi anlatılıyor bilmiyorum ama maddi durumu kötü olan kızın anası da bir süre sonra olaya müdahil oluyor ve hatta kızına "neden çalışmıyorsun bugün?" diye bile soruyor. Olay diğer annenin olayı öğrenmesi sonucunda ortaya çıkıyor ve İtalya'da skandal patlıyor. L** N.

👤 İnstagram'da Alice Pagani ablamızı görüp, bu dizide oynadığını öğrenince "sen bu hayatı güzel kılan şeysin." düşünceleriyle boş da vaktim varken başlamak istediğim dizidir. Evet, genel olarak beğenilmeyen ya da şahsen benim beğenmediğim dizileri böyle güzel kadınlar için izleyebiliyorum. Sen hiçbir şey yapma, ben elimi çeneme koyar izlerim seni Aliceciğim. P*** K.

👤 Çok başarılı müzik seçimleri olan ve bana kalırsa güçlü bir senaryosu olan Netflix dizisi. Dizi izleyiciye sıkıcı geliyor çünkü gerçekler kadar ağır işliyor. Amerikanvari sürprizleri yok. Ara ara kopukluklar oluyor küçük olsa da ama benim izlediğim en iyi Netflix dizilerinden biridir. Şarkıları sahnelere cuk oturtmaları diziyi çok yükseltiyor ve yine söylüyorum sadece seçtikleri şarkılar için bile izlenir. Umarım devam eder. E**** G.

👤 Henüz 3. bölümünü yeni bitirdiğim dizi. Şimdilik sardı güzel gidiyor. Ludovica karakteri çok güzel belki biraz klişe artık ama yine de sevdim. Chiara biraz dengesiz geldi. Damiano’ya gelirsek sen bir ergensin ve beni gıcık ediyorsun. Cami seni de sevmiyorum. Dizinin en güzel olayı Giuseppe Maggio gibi birinden haberdar olmamı sağlamasıydı kesin kötü karakter ama yakışıyor da bir yandan. C*** K.

👤 London Gammar'den Sezen Aksu'ya kadar, Soundtrack'lerini beğendiğim Netflix dizisi. Ergen ruhumu bir kenara bırakırsak, hayatta bir şekilde yer edinmeye çalışan insanları bence fena olmayan bir yapımla anlatmaya çalışmışlar. Üçüncü sezon gelecekse kendilerine Soundtrack önerim, biraz sezen Aksu'dan kutlama, bir tutam Stelvio Cipriani'den La Polizia Sta A Guardare ve Vega'dan Ma Che Freddo Fa. J*** l.

👤 Avrupa sıkıcı hayatı ile ilgili müthiş fikir veren dizi. Gossip Girl bunun yanında en iyisidir. Entrikaları, hayat algıları bunları en iyi anlatan diziydi. GG ye göre çok daha durağan bir yaşam tarzı ile karşımızda Baby dizisi. Üstelik şen şakrak İtalyanları biraz farklı göstermekte. Cast bence şahane. Anlatılan hikâyenin gerçek bir olaydan anlatılması ve vurgulanan aile yapıları eksiklikler çok güzel ifade edilmiştir. 2. sezon da çerez gibi bitti hemen. Devamını bekliyoruz. H*** N.

👤 Netflix'in hemen hemen her içeriğini izleyen ben için bile fazla boş bir diziydi. İtalya var, roma var. Biraz şehri görürüm dedim ama dizi hep iç mekân. Elite dizisi tadında diye düşündüm ilk bölüm ama Elite'de bir akıcılık, olay vardı. 6 bölümü de izledim ama aşırı aşırı boş vaktiniz yoksa izlemeyin çünkü konu yok. Sadece İtalyanca için yararı olabilir. M***** M.


Baby Dizisi Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Suç ve dram türlerini bir arada işleyen Baby adlı gençlik dizisinin başrolünde yer alan karakterleri sizin için inceledik. İşte Baby oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Benedetta Porcaroli - Chiara Altieri

Dizinin başrol oyuncularından biri olan Benedetta Porcaroli bir İtalyan aktördür. Kariyerinin başında olan güzel oyuncu daha önceden 18 Hediye, All My Nights, Reckless ve As Needed yapımlarında yer almıştır. Benedetta Porcaroli Baby dizisinde ise hayatına renk katmak isteyen bir lise öğrencisi olan Chiara Altieri karakterini canlandırmıştır.

baby netflix chiara


Alice Pagani - Ludovica Storti

Bir diğer başrol oyuncusu olan Alice Pagani kariyerinde emin adımlarla ilerleyen bir İtalyan aktördür. Kendisi daha önceden Classe Z, The Poison Rose ve Loro gibi yapımlarda yer almıştır. Güzel oyuncu kendisini Baby dizisindeki rolüyle tanıtmıştır. Bu dizide zengin hayatından bunalmış bir liseli öğrenci olan Ludovica Storti karakterini canlandırmaktadır.

baby netflix ludovica

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.