Alina Boz Kimdir? Alina Boz Sevgilisi ve Kaç Yaşında?

Son olarak Maraşlı dizisiyle ekranlara gelen Alina Boz, hayranları tarafından kim olduğu araştırılıyor. İşte karşınızda Alina Boz Kimdir? Alinaz Boz Sevgilisi kim? gibi soruların yanıtı.
Alina Boz Kimdir? Alina Boz Sevgilisi ve Kaç Yaşında?

Rollerindeki başarılı performansıyla tanınmayı başaran Alina Boz, birçok kişi tarafından merak edilip araştırılıyor. Bu yazımızda ise sizler için Alina Boz'un biyografisini hazırladık. İşte Alina Boz kimdir? Alina Boz kaç yaşında ve hakkında bilgiler.


Alina Boz Kimdir?

Alina Boz Kimdir

14 Haziran 1998 tarihinde Rusya’nın Moskova Oblastı şehrinde dünyaya gelen Alina Boz, anne tarafından Rus baba tarafından Türk’tür. İlkokul eğitimi almadan Türkiye’ye gelen Alina Boz, burada okudu ve Türkçe öğrendi. Ardından Özel Gökjet Havacılık Lisesi kabin hizmetleri bölümünü bitirdikten sonra Kadir Has Üniversitesi’nde Tiyatro bölümüne girmiştir.

Oyunculuk hayatına ilk olarak Türkiye’ye geldiği zamanlarda Barış Manço Kültür Merkezi’nde başlayan Alina Boz, burada tam 7 sene boyunca oyunlar oynadı. Güzelliğiyle ön plana çıkan başarılı oyuncuya bir süre sonra reklam ve fotoğraf çekimi teklifleri gelmeye başladı. Ardından birçok dizide rol almayı başarmıştır.


Alina Boz Sevgilisi

Alina Boz Sevgilisi

Burak Yörük ile 2015 yılında birlikte olan Alina Boz, 2017 yılında ayrıldı. Aradan geçen 1 yıl sonra yeniden barışan bu çift tekrardan ayrıldılar. Şuan Alina Boz’un birlikte olduğu biri var mı henüz bilinmemektedir.


Alina Boz Kaç Yaşında?

Alina Boz Kaç Yaşında

1998 yılında Rusya’da doğan Türk asıllı Alina Boz, 23 yaşındadır. Babası Olga Boz’un aslen nereli olduğu bilinmemektedir. Alina Boz, hem Rus hem de Türk vatandaşıdır. Geçtiğimiz aylarda korona virüs için test yaptıran Alina Boz’un tüm yakın arkadaşları karantinaya alındı.


Alina Boz Dizileri

Alina Boz Dizileri

2013 yılında oyunculuk kariyerine Cesur Hemşire dizisiyle başlayan Alina Boz, son olarak Maraşlı dizisiyle ekranlarda.

2013-2014 Cesur Hemşire / Canan

2014-2017 Paramparça / Hazal

2017 Sevda’nın Bahçesi / Defne

2018 Vatanım Sensin / Prenses Anastasia Romanova

2018-2019 Elimi Bırakma / Azra Güneş Çelen

2020-2021 Aşk 101 / Eda

2021 Maraşlı / Mahur Türel

Bu dizilerden ayrı olarak Bölük ve Kaçma Birader filmlerinde oynamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.