Güvenli ve Konforlu 2024'ün En İyi 10 Akülü Araba Modeli

Çocuğunuzla keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak en iyi akülü araba modellerini bir araya getirdik.
Güvenli ve Konforlu 2024'ün En İyi 10 Akülü Araba Modeli

Çocuklarınız için özel olarak üretilen ve keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak en iyi akülü araba modellerini, sizler için özenle hazırladığımız bu içerikte bir araya getirdik. Listemizde farklı yaş gruplarına göre satışa sunulan ve birçoğu 12 Volt akülü araba serisinden oluşan ürünler yer almaktadır. Bu akülü araba modellerinin teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları da içeriğimizde mevcuttur.

En İyi Akülü Araba Tavsiyeleri

#ModelKapasiteAkü Kapasite (Volt)
1Babyhope Bugo Drive25 kg12 V
2Range Rover 430 kg24 V
3Dolu Ride On50 kg 12 V
4Pilsan Attack70 kg12 V
5 Baby Hope 43940 kg12 V
6Pilsan Fortune35 kg12 V
7Baby2go 209815 kg12 V
8Pilsan Tostos35 kg6 V
9BabyHope W431R30 kg12 V
10Feber Twınkle Car30 kg12 V
Amazon
Fiyatlarını Gör
Akülü
Araba Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Manuel ve Uzaktan Kumandalı Akülü Araba Tavsiyeleri

Akülü araba alırken dikkat edilmesi gerekenler? Hangi akülü arabalar güvenlidir? Gibi akülü arabalar hakkında sıkça soruların yer aldığı makale, çocuğuna sürpriz yapmak isteyen anne babalar için çok yardımcı olacak.

İşte gerçek araba ile neredeyse aynı özellikleri taşıyan akülü araba önerileri:

1. Babyhope Bugo Drive Akülü Araba

En İyi Akülü Araba

Amazon
Fiyatını Gör
Babyhope
Akülü Araba
Aradığın
Fiyatı Gör

Babyhope Bugo Drive, 12 volt 7 ah aküye sahiptir. Bu kapasite, çocukların oyununu kesintisiz olarak uzun süre devam ettirebilmesini sağlar. 3,3 km/h hız kapasitesiyle "Slow Fast Modu" ile çocuklar hem yavaş hem de hızlı bir sürüş deneyimi yaşayabilirler. İleri ve geri vites özelliği, aracın kullanımını daha esnek hale getirir.

Çift şanzıman özelliği sayesinde, daha stabil ve kontrollü bir sürüş deneyimi sunar. Özellikle süspansiyonlu arka tekerlekler, aracın darbelere ve eşitsiz yüzeylere karşı daha dayanıklı olmasını sağlar.

2.4G Bluetooth kumandalı kontrol, ebeveynlerin çocuklarını daha güvenli bir şekilde yönlendirebilmesine imkan tanır. Bu, özellikle 3-5 yaş arası çocuklar için ekstra bir güvenlik önlemi olarak düşünülebilir.

Aracın tasarımı da oldukça dikkat çekicidir. Led ışıklı farlar ve arka stop lambaları, gerçek bir araba deneyimini taklit eder. Açılır kapılar ve deri döşemeli koltuk, çocukların konforunu ve eğlencesini ön planda tutar. MP3 çalar, USB ve SD kart girişi sayesinde sevdikleri müzikleri dinleyerek sürüş deneyimini daha da keyifli hale getirebilirler.

Babyhope Bugo Drive, 25 kg taşıma kapasitesine sahip olup, ürünün net ağırlığı 12,3 kg ve brüt ağırlığı 14,85 kg'dır. Ürün ölçüsü 103x53x43 cm ve koli ölçüsü 105x30x54 cm'dir, bu da kolay saklama ve taşıma imkanı sunar.

Teknik Özellikler
Akü12 V
Taşıma Kapasitesi25 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Oğlum 14 aylık ve çok sevdi hiç inmek istemiyor içinden evin için de dahi binmek istiyor motor gücü gayet başarılı rampalar da güzel gidiyor. Şeyma Ö.

👤 Şu an dağ bayır giderek yaklaşık 2 saat arabayı oğlum kullanabiliyor. Alacaklara tavsiyem ek akü eklemeleridir. Hüseyin A.

2. Range Rover 4 Motorlu Akülü Jip

Akülü Araba

Amazon
Fiyatını Gör
Ranger Rover
Akülü Araba
Aradığın
Fiyatı Gör

En iyi akülü araba modellerinden biri olan Range Rover Jeep 4 12 V çift aküsü ve her bir teker için ayrı ayrı toplamda 4 motoru ile dikkat çekiyor. Gerçek 4x4 deneyimini yaşatan bu ürün dahili tablet ekranı sayesinde mp3 ve mp4 oynatabiliyor. Uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen ürünün, 2 kişilik kapasitesi ve açılır kapanır kapıları bulunuyor.

Teknik Özellikler
Akü24 V
Taşıma Kapasitesi30 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Gerçekten kaliteli ve donanımlı bir oyuncak çocuğum bunu kullanırken çok keyif alıyor. Sokaklarda da gezebiliyor bende uzaktan kumanda sayesinde adeta çocukluğuma dönüyorum. Enes E.

👤 Kısa sürede kullanmaya alıştı çocuk ileri geri vitesleri var gidiyor park ediyor yokuşları tırmanıyor keşke çocuk olsam. Berkay A.

3. Dolu Ride on Akülü Araba

En İyi Akülü Araba

Amazon
Fiyatını Gör
Dolu Ride
Akülü Araba
Aradığın
Fiyatı Gör

Dolu Ride On, 36 ay ve üzeri çocuklar için özel olarak tasarlanmış bir modeldir. Üründe kullanılan 12 volt akü, uzun süreli ve kesintisiz bir sürüş deneyimi sağlar. Ürün, hem manuel kullanıma uygun olup hem de uzaktan kumanda edilebilir özelliktedir. Bu, ebeveynlerin çocuklarına ilk başta rehberlik etmeleri veya onları güvende tutmaları açısından son derece kullanışlıdır.

Güvenlik ön planda tutularak tasarlanan Dolu Ride On, otomatik fren sistemiyle çocukların güvenli bir şekilde durmalarını sağlar. Bu özellik, özellikle ani durma gereksinimlerinde büyük bir avantajdır. Aracın 2 ileri ve geri vitesi, sürüş deneyiminin daha esnek ve gerçekçi olmasına yardımcı olur.

Ürünün amortisörlü yapısı, sürüş sırasında oluşabilecek darbeleri minimuma indirir ve daha konforlu bir sürüş sunar. Farın sağlam ve dayanıklı olması, hem uzun ömürlülük açısından hem de sürüş esnasında daha gerçekçi bir deneyim sunar. Kapıları açılıp kapanabilir özellikte olması da, çocukların gerçek bir araba kullanma hissini yaşamalarına olanak tanır.

Dolu Ride On, hem iç mekanda hem de dış mekanda rahatça kullanılabilir. Ürünün ölçüleri 54 x 118,5(g) x 74(e) cm olup, 50 kg'a kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Bu, birden fazla çocuğun aynı anda kullanabilmesi için oldukça idealdir.

Sağlığa zararlı maddelerden uzak, sağlığa uygun hammadde ile üretilen bu ürün, çocukların sağlığını da düşünerek tasarlanmıştır. İleri ve geri fonksiyonu sayesinde, çocuklar istedikleri yöne doğru hareket edebilirler. Dolu Ride On, tam şarjla yaklaşık 60 dakika aralıksız kullanılabilir. Ancak bu süre, zemin, ağırlık ve kullanım şekline göre değişiklik gösterebilir. Saatte 3,5 ile 5 km arasında değişen üç kademe hız seçeneği sunan bu akülü araba, otomatik fren sistemi ve korumalı sigorta özelliğiyle de dikkat çeker.

Teknik Özellikler
Akü12 V
Taşıma Kapasitesi50 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 İleri ve geri vitesi var ve çocuk boyuna kullanıyor umarım bozulmaz 3 aydır makineye yapmadığı kalmadı ancak şimdilik bir sorun yok dayanıklı diyebiliriz yani:d onun haricinde hızlı bir araç aileler dikkat etsin. Gülseren A.

👤 Pili az gibi geldi alırken tereddüt etmiştim ancak zaten bir oynuyor bir bırakıyor çocuklar o yüzden genelde akşama kadar yetiyor bizimkine Tuna A.

4. Pilsan Attack Çift Kişilik Akülü Araba

Akülü Araba

Amazon
Fiyatını Gör
Pilsan
Akülü Araba
Aradığın
Fiyatı Gör

Pilsan üretimi akıllı akülü araba modellerinden biri olan bu ürün, dahili müzik oynatma sistemiyle satışa sunuluyor. Çift kişilik olan akülü araba, uzaktan kumanda ile kontrol edilebiliyor. 3 farklı hız kademesiyle karşımıza çıkan ürün, aşırı ısınmaya karşı koruma sistemiyle siz ve çocuğunuzun güvenliğini elden bırakmıyor.

Teknik Özellikler
Akü12 V
Taşıma Kapasitesi70 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Tavsiye ederim, kullanışlı ve zevkli bir alet. Semih E.

👤 Çocuğum çok sevdi, alınabilir. Mahir C.

5. Baby Hope 439

En İyi Akülü Araba

Amazon
Fiyatını Gör
Baby hope
Akülü Araba
Aradığın
Fiyatı Gör

Ürün, 1x12 Volt 9 Ah Akü ile çalışmaktadır. Bu, çocuklara uzun süreli bir oyun imkanı sunar. 1 ileri ve 1 geri vites özelliği ile kullanımı oldukça kolaylaştırılmıştır. Çocuklar, aracın kontrolünü daha hızlı öğrenebilirler. Maksimum 3.3 km/h hıza ulaşabilen bu model, çocukların güvenliği düşünülerek ideal bir hız seviyesinde tasarlanmıştır.

Baby Hope 439, özellikle estetik detaylarıyla dikkat çeker. Işıklı farları ve renkli ışıkları, gece oyunlarında bile çocuğunuzun yolda olduğunu belirginleştirir. Deri kaplamalı koltuğu, sadece lüks bir görünüm kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda konforlu bir sürüş deneyimi sunar. Ürün, ses yapmayan poliuretan (eva) tekerleklerle donatılmıştır. Bu sayede, ev içerisinde bile sessizce ve rahatça kullanabilir.

Uzaktan kumandalı kontrol özelliği, ebeveynler için ekstra bir güvenlik ve kontrol sağlar. Baby Hope 439, USB girişi ile çocuğunuzun sevdiği müzikleri araç üzerinden dinlemesine olanak tanır. Akü şarj göstergesi sayesinde akünün ne kadar şarjı kaldığını rahatça görebilir ve gerektiğinde şarj edebilirsiniz.

3-8 yaş aralığı için tasarlanan bu model, maksimum 30 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Ürünün net ağırlığı 23,7 kg iken, brüt ağırlığı 28 kg'dır. Ürün ölçüleri 126 x 62 x 51 cm ve koli ölçüleri 128 x 63 x 52,5 cm'dir. EN71-1-2-3 & EN62115 standartlarına uygun olarak üretilen Baby Hope 439, çocuk güvenliği açısından da tercih sebebidir.

Teknik Özellikler
Akü12 V
Taşıma Kapasitesi40 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün tamamen mükemmel tam hayal ettiğim gibi çıktı çok memnun kaldım eğer alıp almamak arasında gidip gelenlere hiç durmasınlar diyorum. Bahattin E**

👤 Ürün gayet başarılı yokuşlarda çekmeme yapmıyor oğlum 4 yaşında 16 kilo çok rahatlıkla kullanabiliyor. Emre A**

6. Pilsan Fortune Uzaktan Kumandalı Araba

Akülü Araba

Amazon
Fiyatını Gör
Pilsan
Akülü Araba
Aradığın
Fiyatı Gör

Yerli üretim uzaktan kumandalı araba modellerinden biri olan Pilsan Fortune 12V aşırı ısınma ve akıma karşı korumasıyla güvenli sürüş sağlıyor. Otomatik frenleme sistemi ile kazaları önleyen akülü araç, 12 voltluk iki motoruyla dikkat çekiyor. Mp3 çalıştırabilen araç, çocuklarınızın hem eğlenmesini hem de gerçeğe yakın sürüş deneyimlemesine imkan veriyor.

Teknik Özellikler
Akü12 V
Taşıma Kapasitesi35 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün genel olarak iyi . Fakat koltukları çift kişilik'e göre çok küçük. Okan Ş.

👤 Ürün açıklamalarda yazdığı gibi. İlk şarjda baya kullandık 4-5 gün. Kargo mesafesi 100 km olmasına rağmen kutu çok darbe almış. Yasemin D.

7. Baby2go 2098 Faster Akülü Spor Metalik Araba

Akülü Araba

Amazon
Fiyatını Gör
Baby2go
Akülü Araba
Aradığın
Fiyatı Gör

Spor tasarıma sahip en iyi akülü araba modellerinden biri olan Baby2go 2098 Faster, dayanıklı dış gövdesi ve LED ışıklandırmasıyla göz alıyor. 12 voltluk şarj edilebilir aküsü bulunan araç farklı hız ayarlarında çalışabiliyor. Maksimum 15 kg'a kadar taşıyabilen araç, kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.

Teknik Özellikler
Akü12 V
Taşıma Kapasitesi15 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok güzel bir tasarımı var şarjı da çok gidiyor ancak sıkıntısı şu ki araç boyutları ufak çocuk büyüdüğünde kullanmayacak muhtemelen ama olsun yine de güzel Yasin A.

👤 Araba baya hızlı sebebide hafif olması muhtemelen ancak çok güvenilir gelmedi şimdilik idare eder çocuğum küçük zaten Kaan. A

8. Pilsan Tostos Akülü Araba 6 Volt Kumandalı

Akülü Araba

Amazon
Fiyatını Gör
Pilsan
Tostos Akülü Araba
Aradığın
Fiyatı Gör

Yerli üretim akülü araba arayanların en çok tercih ettiği model olan Pilsan Tostos, uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir olup ergonomik tasarımıyla fark yaratıyor. Kanserojen madde içermeyen dış cephesi, çocuk sağlığını korurken thermoprotector özelliği herhangi bir elektrik kazasının da önüne geçiyor.

Teknik Özellikler
Akü6 V
Taşıma Kapasitesi35 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Alırken en çok düşündüğüm kargoydu bu konuda harikalar sorunsuz şekilde teslim edildi ön panel direksiyon kolaylıkla takılabilir. Samet A.

👤 Ürünü 2.5 yaşındaki kızım için aldım çok beğendim hızı yavaş diyenleri anlamadım ne bekliyorlar bir çocuk için ideal hızda güvenliği açısından bundan daha hızlı gitmesi pekte güven vermezdi. Dilşah Ş.

9. BabyHope W431R Akülü Araba

Akülü Araba

Amazon
Fiyatını Gör
BabyHope
Akülü Araba
Aradığın
Fiyatı Gör

Uygun fiyatlı en iyi akülü arabalardan biri olan BabyHope W431R uzaktan kumanda edilebilir olup 2 farklı hız kademesi sunuyor. Akü göstergesi sayesinde pilin ne kadar kaldığını anlayabileceğiniz bu model ileri ve geri vites özelliklerini de bünyesinde barındırıyor. 3 – 8 yaş arası kullanıma uygun olan ürün maksimum 30 kilograma kadar taşıyabiliyor.

Teknik Özellikler
Akü12 V
Taşıma Kapasitesi30 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün kullanışlı güzel, ayrıntılı bir kullanım kılavuzu çıkmıyor, kumandayı tanıtmak için frekans arama ve P tuşuna beraber basıp bekleyin arabayla eşleşir. Akü göstergesi yok kullanılan malzemeler kaliteli duruyor. Barış Ç.

👤 Ürün güzel fiyatı uygun motorları güçlü estetik ve güzel bir görünümü var özellikleri de iyi ak şarj göstergesi teybin üzerinde zaten V harfi görünüyor Yani Voltaj gösteriliyor kumanda eşleştirmek için ortadaki büyük tuşa bir defa basıp aracı çalıştırmak yetiyor. Emin E.

10. Feber Twinkle Car Uzaktan Kumandalı 12 V

En İyi Akülü Araba

Amazon
Fiyatını Gör
Feber
Akülü Araba
Aradığın
Fiyatı Gör

Feber Twinkle, araba türünde bir oyuncaktır ve tek kişilik kullanım için tasarlanmıştır. 12 Volt'luk güçlü bir aküye sahip olması, uzun süreli oyun imkanı sunarak, çocukların sürüş keyfini kesintisiz yaşamasına olanak tanır.

Estetik ve fonksiyonelliği bir araya getiren dikiz aynalı tasarımı, çocuklara gerçek bir araba deneyimi yaşatırken, aynı zamanda çevresel farkındalıklarını artırır. Işıklı özelliği, hem gece hem de gündüz oyunları için ekstra bir eğlence katmanı ekler. Bu sayede çocuklar, farklı ışık koşullarında da bu oyuncakla oyun oynama imkanına sahip olur.

Güvenliği ön planda tutan Feber Twinkle, otomatik fren sistemi ile donatılmıştır. Bu özellik, ani durma gereksinimlerinde çocuğunuzu korur ve aracın hızla hareket ederken güvenli bir şekilde durmasını sağlar. Uzaktan kumandalı özellik, ebeveynlerin araca müdahalede bulunabilmesini ve gerektiğinde kontrolü ele alabilmesini sağlar.

Vitesli yapısı, çocuklara sürüş sırasında daha fazla kontrol imkanı sunar, böylece farklı hızlarda ve yönlere hareket etme deneyimi yaşarlar. 30 kg taşıma kapasitesi ile Feber Twinkle, 3 yaş ve üzeri çocuklar için idealdir. 7.2 km/sa maksimum hızla, çocuklar için hem güvenli hem de heyecan verici bir sürüş deneyimi sunulmuştur.

Teknik Özellikler
Akü12 V
Taşıma Kapasitesi30 Kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Oğlum ürünü çok beğendi daha şarj ve kullanım süresini test etme imkanım olmadı malzeme kalitesi olarak fena değil. Ş** O**

👤 Parasını hak eden bir ürün diyebilirim. O** B**

2024'ün en iyi akülü araba hangisi?

En iyi akülü araba tavsiyelerine gelecek olursak; Range Rover, Feber, Pilsan, Baby2go, 8091, Baby Toys uzaktan kumanda, yumuşak lastik, yüksek akü, süspansiyon, start stop, yüksek taşıma kapasitesi, hız kademesi, otomatik fren, güçlü motor ve hafif özellikleriyle öne çıkan akülü araba markaları olarak biliniyor.

Akülü Arabalar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Akülü Araba modellerine göz atmadan önce akülü araba seçiminde dikkat edilmesi gerekenleri bilmeniz oldukça önemli olacaktır. Gelin, çocuklarımız için alınacak akülü araba modellerinde sağlık ve güvenlik konuları ile ilgili dikkat edilmesi gerekenleri inceleyelim...

Akülü araba alırken dikkat edilmesi gerekenler?

Çocuklar için alınacak akülü arabaları seçerken hangi konulara dikkat edileceği önem vermeniz olgularında başında geliyor. Bizler de bu içerikte hem akülü araba önerisi hem de akülü araba alırken dikkat edilmesi gerekenlere yer verdik. Akülü arabalar hangi yaş gruplarına alınmalı? Uzaktan kumandalı akülü araba mı yoksa manuel akülü araba mı tercih edilmeli? Hangi model akülü arabalar güvenli? Akülü Araba Nasıl Kullanılmalı?

Akülü araba nasıl seçilir?

Akülü araba türleri, uzaktan kumandalı akülü araba ve manuel akülü araba olarak ikiye ayrılır. Akülü araba alımında bu sadece sürüş kısmını ilgilendiren bir detay. Hangi akülü araba seçilmeli konusuna gelirsek, öncelikle çocukların yaşı, boyu ve kilosu ön plana çıkarılmalıdır. 1-3 yaş arası çocuklara akülü araba alınacaksa bu arabanın mümkünse uzaktan kumandalı akülü araba almasına dikkat etmelisiniz. Bu yaştaki çocukların kontörlünü sadece göz ile sağlamak çok zor olabilir. Daha büyük çocuklar için taşıma kapasitesi yüksek ve manuel olanlar tercih edilebilir.

Çocuklar için akülü araba seçimi nasıl olmalı?

Akülü araba seçmek için birçok kriteri bir araya getirmemiz lazım. Çocuklar için aldığımız akülü arabalarda kontrol her zaman sizde olmalıdır. Bu yüzden uzaktan kumandalı akülü arabalar ilk tercihiniz olmalı. Eğer uzaktan kumandalı akülü araba değil de manuel bir araba tercih ettiyseniz, çocuğunuzu yakın göz temasıyla sürekli takip etmeniz gerekmektedir.

Hangi akülü arabalar güvenlidir?

Akülü araba seçimlerinde dikkat edilecek en önemli konuların başında güvenlik gelmektedir. Peki, güvenli akülü arabalarda olması gerekenler nelerdir?

Akülü arabalarda güvenlik için olmazsa olmazlardan bir tanesi emniyet kemeridir. Öncesinde de söylediğimiz bu akülü arabalar artık gerçek arabalara oldukça yakın şekilde üretilmektedir. Bu yüzden emniyet kemeri mutlaka ama mutlaka akülü arabalarda bulunmalıdır.

Akülü araba seçiminde güvenlik konusunda bir başka önemli durum ise kullanılan malzemelerin çocuk sağlığı için tehlikeli olup olmadığı. Bebeklerin ve çocukların hassas yapıları yüzünden akülü araba yapımında kullanılan malzemelerin kanserli maddeler içerip içermediği özellikle araştırın. En ufak derecede de olsa kanserli ürünler kullanılan akülü arabaları tercih etmeyin.

Çocuklarımızın konforlu bir şekilde sürüş deneyimi sağlaması ve eğlenmesi için akülü arabalarda keskin ve sivri hatlar olmamalıdır.

6 Volt ile 12 Volt akülü arabalar arasındaki fark?

Akülü araba alacak ebeveynlerin en çok merak ettiği konularında başında “akülü arabaların kaç Volt olması gerektiği ve 6 V ile 12 V arasındaki farkın ne olduğu?

6 Volt ile 12 Volt arasındaki en önemli fark fiyat farkıdır. 1-3 yaşındaki çocuklarınız için uzaktan kumandalı bir akülü araba alacaksanız, 6 Volt değerinde olanları kolayca idare edebilir ve çocuklarınızın eğlenceli vakitler geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Ancak çocuğunuz büyüdüğü zaman biraz daha hızlı bir akülü araba arayacaktır ve bunun içinde 12 Volt gücünde bir araba almanız gerekecektir.

Ayrıca 12 Volt gücüne sahip akülü arabalarda çoğu zamanda 2 kademeli hız sistemi yani 6 Volt ve 12 Volt bulunmaktadır. Eğer fiyat farkı sizi etkilemez ise mutlaka 12 V akülü araba almanızı öneririz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum